Ова е најбрзиот начин за слабеење, но само доколку немате проблеми со стомакот. Со оваа диете доколку точно се придржувате би требало за 3 дена да ослабнете 5 килограми. Ви посакувам успех. -Доручек: 1 чаша минерална вода (не поголема од 150 мл) со една лажичка мед и 5-7 капки лимон. По 10-15 минути- чај или кафе. -Ручек: Варено или печено пиле, свеж зеленчук но не повеќе од 500 гр. -Вечера: 150-200 гр.зелка сварена во 150 мл.вода (се вари околу 15-20 минути без сол) Течноста се пие бавно околу 30-40 минути. Пред да заспиете доколку чувството за глад е многу големо може да се напиете една чаша јогурт разреден со вода. Оваа диете не се препорачува да се држи повеќе од 3 дена. Но може да се повтори после 2 дена.
Уффф, па за 3 дена не можеш 5 килограми да ослабнеш па само вода да пиеш и ништо во уста да не ставиш. Ако има некој такво искуство, нека го сподели, да почнам да верувам во чуда Меѓудругото не е здраво да се слабее повеќе од 1 килограм неделно, се што е повеќе од тоа му штети на организмот многу повеќе отколку што му помага. Диетава е премногу ригорозна, според мене.
Леле кој КРЕТЕН сум! hock: :roll: Извини, не прочитав горенаведеното, јас дирекно си отидов на диетата.. Ццццц, срамота...
Диетава е катастрофаааааа. Како е можно за 3 дена да изгубиш 5 килограми? Како прво и основно на ораганизмот му се потребни најмалку 3 дена да се навикне на диетата. Најдобра диета според мене е да се намалат оброците, да се отфрли вечерата, повеќе зеленчук и овошје и многу многу вода.