Девојки дали некоја ова го има нарачано да сподели искуства или општо што мислите? (Имам вежбано во теретана имам вежбано со тегчиња дома и сакав последно да пробам пилатес ама во градов каде живеам нема па дали на ова да му дадам шанса?)
Омг има ли вакво нешто кај нас донесено? Веќе некое време ми испаѓаат видеа на ТикТок, многу личи добро и се стрвам за едно вакво...
Јас на Тему ги гледав, треба да е замена за реформер пилатес, како домашна верзија. Е сега колку е ефективно не знам, ама по тик ток коментари гледам го користат
Највеке ми е страв дека не е стабилно ко обична пластика и оние дека не мрдаат “како подмачкани” мислам ме разбирате инаку одма би го земала да слушнам само позитивно искуство
Разгледај коментари, рецензии кој како се фали. Би требало да е океј чим се проби на ТикТок и останатите платформи
Па некои од коментарите се дека е глупост, ама не е скапо околу 20тина евра беше, па вреди да се проба. Еве го https://share.temu.com/IZvIyqcLH7A Инску за пилатес има топ работи на тему, ринг, топчиња такви работи и не се скапи
Не е неопходна справава за да вежбате пилатес дома Ако сакате можам да споделам линкови со вежби кои што лично на мене (а и на жени во моја околина) даваат супер резултати