Варање чисто ради забава и секс ???? :О ... човече темиве стануваат се повозбудливи и поненормални. НЕ, не варам од чиста забава! ама се надевам партнерот те вара со 10 !
Варање чисто ради забава и секс ???? кога бев помала идев со еден безврска а со бившиот се гледав од време на време после тоа сватив дека не е ок и раскинав со дечкото
Варање чисто ради забава и секс ???? А зошто дечко ти нема к*р па мора кај друг да бараш секс ? О Господе се некој ... се појавија на форумов. Мене ми изгледа како нешто договорено да е, сите наеднаш навалија
Варање чисто ради забава и секс ???? хахах од кај тоа дека ме вара со 10 ??? чисто ме интересираше мислењето на другите околу ваква тема
Варање чисто ради забава и секс ???? Да, имав дечко а го изневерував со бившиот, Спојлер ама да нагласам немав секс. односи со ниту еден од нив, малечка бев Во тој период бев збунета и не знаев кој од нив повеќе ми значи, седев на две столчиња, бившиот знаеше дека имам дечко и ме чекаше да се одлучам...не беше баш пресреќен што ме дели, ама на некој начин немаше избор освен да чека. И решив... и со двајцата престанав да се гледам и да контактирам. Не се гордеам со постапката, ама младост лудост. Инаку не оправдувам и не подржувам сексање со некој чисто заради забава, некого апла да го правам будала, нема тука ништо интересно, напротив дури и ги осудувам ваквите постапки.
Варање чисто ради забава и секс ???? само ке те замилам да не ги невредуваш девојкиве ако ти никад не си изневерила никого тоа е друго не можеш да судиш на никој
Варање чисто ради забава и секс ???? Девојката не рече дека се наоѓа во таква ситуација. Зошто веднаш ја нападнавте? Да не видам навреди ве молам, дискутирајте смирено.
Ви благодарам многу навистина мислев дека може ова да биде искрен разговор каде споделуваме искуства и даваме совети
шо одма со вреѓање почнувате... можеби не сте биле во таква ситуација за да осетите како е на своја кожа.. според мене изневерувањето не е океј.. пред се треба да се средат чувствата
Не сум имала вакво искуство, но не го сфаќам тоа како кој знае колкав грев божји. Или пак кривично дело. Такви се современите теркови. Поточно, не. Отсекогаш биле настроени луѓето кон изневерување, но можеби порано имало помалку начини на откривање на неверствата. Реално, такво е општествово, и она што ние сметаме дека можеби никогаш нема да го направиме, не мора да значи дека би било така до крај, а не мора да значи и дека не би биле жртва на ова, т.е. дека би имале совршен партнер кој никогаш не би не изневерил. Многу ретки се тие случаи на совршена заедница. А и нема причина зошто на некоја која си има мерак да би ја нарекле к*рва. Нејзина работа, нели? Ако мислите вие дека тоа к*рви го прават, не бидете к*рви и не правете го. Па кој знае, може и јас сама би изневерила некогаш. Моралот е она што сам ке го прифатиш како морал, не се погодил никој до сега толку ранет за да ги запише тие непишани правила.
ја отворив темава зошто прееска случајно со едни другарки запраивме муабет и некако сакав да дознаам и мислењата на другите во врска со ова.Искрено јас имам долга врска и воопшто не ми е досадно ,монотоно за да имам потреба за да варам. Мислам дека потребата за варање потекнува од желба за авантура ,желба за нешто забрането иако е многу глупаво.
Не мора да е така, понекогаш врската може да стане монотона и досадна, можно е еден од партнерите да е презафатен со работа на пр. , да доаѓа доцна во вечерните часови преморен или преокупиран со работа, па во таков случај би можело другиот партнер да се почувствува запоставен, непривлечен, непосакуван....и тука може да се бараат да ги наречам причини за секс со некој друг/а. , а тоа дали ќе се впушти во секс. авантура се зависи од карактерот на личноста. Според мене само лабилни личности подлегнуваат свесно на искушенија па потоа размислуваат за последиците, што и како ќе биде, се заљубив во друг/а , дали да го/ја оставам, па имаме деца, па не знам си што...Затоа мое мото е - прво рипни па речи оп, а не после да си чукаш главата.
Човечката љубопитност оди до тој степен,што едноставно сака да истражува.Некој изневерува поради адреналинот,некој поради згаснати страсти во врска или брак,некој поради некоја сосема трета причина. Апсолутно сум против изневерувањето.Меѓутоа има случаи кога , тој што изневерува, се вљубува во друга личност, и тоа се случува,старосната граница не е битна,живи суштества сме и не можеме да одиме против својата природа, но можеме против своите нагони. Да резмирам ако сметам дека сум вљубена во друг и сакам се да делам со него, нема потреба да го изневерувам партнерот,едноставно би му раскинала и би продолжила понатаму без никаква грижа на совеста Мислам дека само така е фер,а паралелни врски-не доаѓаат в предвид.
не! не оправдувам јас вакво нешто патем ако имаш дечко со него можиш да прајш шо сакаш зошто ти е друг јас не сваќам али има секакви на пр. моја другарка (па и не ми е баш другарка) има дечко а редовно е со бившиот а како шо ја знам сигурно и со двајцата се ... али нејзина работа. ако веќе на некој му е дојдено до експериментирање нека не фаќа дечко нека оди со кој сака исто важи и за машките
Ако ми е досадно со некој во врска и ако немаме секс, автоматски ке раскинеме така да нема да имам потреба да го варам и да имам секс со друг. Т.е. ке имам секс со друг само што нема да бидам во врска нАли.
Темава уствари е дали би го изневериле дечкото, дали би го изневерувале и такви некои теми што веќе ги има премногу. Исто му се фаќа.
Кога го видов она варам не разбрав одма си реков што праеле вареле нешто. Оффффффффф ум човечки. А инаку за изневерување, лично за мене зборувам, не би го направила тоа. Едно ќе ме гризе совест, друго толкава алапача сум што ќе се издадам гарант. Доколку дечко ме изневерува ќе го обесам на некоја бандера, а за другите ми е гајле, што сакаат нека прават.
Не би можела да имам врска во која имам и секс нормално па и со друг во исто време да имам секс. Од многу секс глава боли шала на страна би се осеќала грозно да спијам и со двајца во исто време. Ако ми се свиѓа друг за секс, а со партнеров веќе не е тоа тоа ќе си расчистам прво