Врска со еден - Секс со друг

Дискусија во 'Секс' започната од florena, 8 април 2011.

1. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Дали сте се нашле некогаш во ваква ситуација да имате врска а да имате секс со друг?????

2. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.869
    Допаѓања:
    4.400
    Варање чисто ради забава и секс ????

:О ... човече темиве стануваат се повозбудливи и поненормални.
    НЕ, не варам од чиста забава!
    ама се надевам партнерот те вара со 10 !

На milk.honney му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27

кога бев помала идев со еден безврска а со бившиот се гледав од време на време
    после тоа сватив дека не е ок и раскинав со дечкото :)

4. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74

А зошто дечко ти нема к*р па мора кај друг да бараш секс ? О Господе се некој ... се појавија на форумов. Мене ми изгледа како нешто договорено да е, сите наеднаш навалија :lol:

На fificaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2

хахах од кај тоа дека ме вара со 10 ??? чисто ме интересираше мислењето на другите околу ваква тема

6. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901

Да, имав дечко а го изневерував со бившиот,
    ама да нагласам немав секс. односи со ниту еден од нив, малечка бев :lol:
    Во тој период бев збунета и не знаев кој од нив повеќе ми значи, седев на две столчиња, бившиот знаеше дека имам дечко и ме чекаше да се одлучам...не беше баш пресреќен што ме дели, ама на некој начин немаше избор освен да чека. И решив... и со двајцата престанав да се гледам и да контактирам. Не се гордеам со постапката, ама младост лудост.
    Инаку не оправдувам и не подржувам сексање со некој чисто заради забава, некого апла да го правам будала, нема тука ништо интересно, напротив дури и ги осудувам ваквите постапки.

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ladymilion

ladymilion Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    27

само ке те замилам да не ги невредуваш девојкиве :)
    ако ти никад не си изневерила никого тоа е друго
    не можеш да судиш на никој

На ane.bella му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003

Девојката не рече дека се наоѓа во таква ситуација. Зошто веднаш ја нападнавте? Да не видам навреди ве молам, дискутирајте смирено.

На ladymilion му/ѝ се допаѓа ова.
  9. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Ви благодарам многу :)
    навистина мислев дека може ова да биде искрен разговор каде споделуваме искуства и даваме совети

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    шо одма со вреѓање почнувате... можеби не сте биле во таква ситуација за да осетите како е на своја кожа..
    според мене изневерувањето не е океј.. пред се треба да се средат чувствата :)

11. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Не сум имала вакво искуство, но не го сфаќам тоа како кој знае колкав грев божји. Или пак кривично дело. |(
    Такви се современите теркови.
    Поточно, не.
    Отсекогаш биле настроени луѓето кон изневерување, но можеби порано имало помалку начини на откривање на неверствата.

Реално, такво е општествово, и она што ние сметаме дека можеби никогаш нема да го направиме, не мора да значи дека би било така до крај, а не мора да значи и дека не би биле жртва на ова, т.е. дека би имале совршен партнер кој никогаш не би не изневерил.
    Многу ретки се тие случаи на совршена заедница.

А и нема причина зошто на некоја која си има мерак да би ја нарекле к*рва. Нејзина работа, нели?
    Ако мислите вие дека тоа к*рви го прават, не бидете к*рви и не правете го. |(
    Па кој знае, може и јас сама би изневерила некогаш.

Моралот е она што сам ке го прифатиш како морал, не се погодил никој до сега толку ранет за да ги запише тие непишани правила.

12. florena

florena Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    ја отворив темава зошто прееска случајно со едни другарки запраивме муабет и некако сакав да дознаам и мислењата на другите во врска со ова.Искрено јас имам долга врска и воопшто не ми е досадно ,монотоно за да имам потреба за да варам. Мислам дека потребата за варање потекнува од желба за авантура ,желба за нешто забрането иако е многу глупаво.

На David.wp17 и rajna-vojvoda им се допаѓа ова.
  13. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.901
    Не мора да е така, понекогаш врската може да стане монотона и досадна, можно е еден од партнерите да е презафатен со работа на пр. , да доаѓа доцна во вечерните часови преморен или преокупиран со работа, па во таков случај би можело другиот партнер да се почувствува запоставен, непривлечен, непосакуван....и тука може да се бараат да ги наречам причини за секс со некој друг/а. , а тоа дали ќе се впушти во секс. авантура се зависи од карактерот на личноста. Според мене само лабилни личности подлегнуваат свесно на искушенија па потоа размислуваат за последиците, што и како ќе биде, се заљубив во друг/а , дали да го/ја оставам, па имаме деца, па не знам си што...Затоа мое мото е - прво рипни па речи оп, а не после да си чукаш главата.

14. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Човечката љубопитност оди до тој степен,што едноставно сака да истражува.Некој изневерува поради адреналинот,некој поради згаснати страсти во врска или брак,некој поради некоја сосема трета причина. :?:
    Апсолутно сум против изневерувањето.Меѓутоа има случаи кога , тој што изневерува, се вљубува во друга личност, и тоа се случува,старосната граница не е битна,живи суштества сме и не можеме да одиме против својата природа, но можеме против своите нагони.
    Да резмирам
    ако сметам дека сум вљубена во друг и сакам се да делам со него, нема потреба да го изневерувам партнерот,едноставно би му раскинала и би продолжила понатаму без никаква грижа на совеста :!:
    Мислам дека само така е фер,а паралелни врски-не доаѓаат в предвид. :x

На Meggy и Magnolija им се допаѓа ова.
  15. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    не! не оправдувам јас вакво нешто :fubar: патем ако имаш дечко со него можиш да прајш шо сакаш зошто ти е друг јас не сваќам :x али има секакви на пр. моја другарка (па и не ми е баш другарка) има дечко а редовно е со бившиот а како шо ја знам сигурно и со двајцата се ... али нејзина работа. ако веќе на некој му е дојдено до експериментирање нека не фаќа дечко нека оди со кој сака исто важи и за машките

16. k.i.t.t.y

k.i.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    74
    Ако ми е досадно со некој во врска и ако немаме секс, автоматски ке раскинеме така да нема да имам потреба да го варам и да имам секс со друг. Т.е. ке имам секс со друг само што нема да бидам во врска нАли. :)

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.047
    Допаѓања:
    66.667
    Темава уствари е дали би го изневериле дечкото, дали би го изневерувале и такви некои теми што веќе ги има премногу. Исто му се фаќа.

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
    Кога го видов она варам не разбрав одма си реков што праеле вареле нешто. :lol: Оффффффффф ум човечки.

А инаку за изневерување, лично за мене зборувам, не би го направила тоа. Едно ќе ме гризе совест, друго толкава алапача сум што ќе се издадам гарант. Доколку дечко ме изневерува ќе го обесам на некоја бандера, а за другите ми е гајле, што сакаат нека прават. 8)

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    со еден - СВЕ ИЛИ НИШТО...

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Не би можела да имам врска во која имам и секс нормално па и со друг во исто време да имам секс.
    Од многу секс глава боли :D
    шала на страна би се осеќала грозно да спијам и со двајца во исто време.
    Ако ми се свиѓа друг за секс, а со партнеров веќе не е тоа тоа ќе си расчистам прво ;)