1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали на машкото веднаш му давате..?

Дискусија во 'Канта' започната од Vikita, 1 август 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Vikita

Vikita Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    67
    Инспирирана од повеќе случки што ми се случија преку летото ке ви раскажам..Значи вака се мував со едно дете и типот да ме фати за газ јас нормално се тргнав и реков не и сеа он се прави глуп демек незнае што е работата јас му кажав и он вели Па добро.Утредента ми звони и ми вика не ме барај повеќе синоќа бев пијан се да заборавиме.Беше пијан? :^) wtf 100% сум сигурна..Добро ајде помина некое време и се запознавме со едно дете и после некое време правиме отворен муабет за ова дозволувањето и типчето ми вика цитирам:
    -Па што мислиш ти дека некој ке биде у врска со тебе онака после 2 месеци ако не му дозволиш да те фаќа за газ ке ти раскине :o :o :o
    Ајт чао и на овој,се запознавам со трет абе детето бонбона,понашање едно друго излеговме прва вечер ај си велам конечно и јас да си најдам некој дечко што ке ме почитува..Утредента ме вика да сме излезеле насамо и оп тоа што најмалку го очекував,тоа за кое се молев да не се случи..Се тргнав и му велам НЕ! он пак како оној предтоа се прави глуп незнае за што се тргнав и така седиме некое време не правиме муабет и ми вели ке ми кажеш за што се тргна? Јас му кажав отворено и он само онака се насмеа и вели
    -Зарем мислиш ти дека само за раче ке се држиме и лапаме? :o
    Сакав у земја да пропаднам...Значи океј е на овој свет само курвите да се почитуваат и лесните девојки..Зарем не треба да се почитува таа девојка која нема да ти даде веднаш затоа што е чесна и не дозволува секој што ке го сретне да улица да му дозволи да ја фаќа за газ? Сите овие дечки биле од мене постари најмногу 4 години,но се смував и со дете на моја возраст и пак истото...Незнам дали во мене е проблем или? :(
    Благодарам што ме прочитавте :*

На IvanaJenner, Queen D и teffi.tkm им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Сигурна сум дека темава може да се смести негде, ама тоа модераторите :)
    Не е во тебе проблемот, држи си се до тоа што сакаш, до своите принципи. Ќе се појави кад тад некој кој ќе ја почитува твојата одлука. До тогаш битно е ти да си се почитуваш самата себеси, како досега што си правела :)
    Некој преферира овака, некој онака. На помладите машки повеќе им вријат хормоните, па и побрзо сакаат да искусат се. Битното е ти да не се менуваш себеси, за да задоволиш некој друг :)
    Многу е подобро јасно да си кажеш дека не сакаш, отколку да направиш нешто само затоа што некој друг сакал

На IvanaJenner и srci им се допаѓа ова.
  3. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    Не е во тебе проблемот.
    Проблемот е што сексот денес толку лесно им е достапен на машките
    што они не сакаат да губат време со некоја, да ја запознаваат, да се трудат,
    зашто секогаш има некоја друга со која одма ќе си го направат меракот. :x
    Такви се времињата.

Сепак, на тоа гледај како на погрешни момци на кои си налетала, зашто еден ден ќе сретнеш некој дечко кој ќе ти се допаѓа и кој ќе сака да те запознае подобро,
    и нему ќе му биде мило што вака си ги откачувала другите, и ќе го цени тоа што не избрзуваш.

Инаку машките се тие што ако им дозволиш, сакајки да бидеш со некој, ќе направат курва од тебе.
    Едноставно, ако избрзаш со некој, па потоа испадне дека не сте еден за друг, па потоа исто избрзаш со друг , со трет, на крај ќе те сметаат за курва. :|

Не се замарај многу со нивните желби и потреби.
    Верувај ми , така е подобро.
    Јас никогаш не сум се трудела мн да удоволам некому, секогаш сум си живеела по мое,
    и не сум се замарала и подобро ми идеше, и повеќе ме ценеа.
    Еднаш, направив се обратно од што правам,
    и знаеш што?
    Тој за кого најмногу направив, се трудев, го разгалив како мене што ме разгалувале, му удоволував,
    ме понижи како никој никогаш во животов. :envy:
    И не можам да си простам себси, што не бев толку добра со никој друг, а имаше мн кои заслужија, а јас рецка не им ударав, и ги гледав на друг начин, и кога решив да пробам со убаво, како што правеле тие за мене, така се однесував со некој кој воопшто не го заслужува тоа. :envy:

На hermosa, Dark artist, vlubena и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.939
    Расипав врски за тоа. Значи со еден тип се фативме и не одевме 2 недели ( пред него имав врска од 1 година) и он изгледа мислеше дека ако сум имала долга веза дека сум имала , и почна да замара да му дадам :o И тоа знаеш како бараше АЈ ма дај ми :^) И му раскинав. После се фатив со друг одевме 2 месеца , од мене помал 1 година. Ме носи во соба кај него ( бевме собрани) и почнува да ме наведнува на кревет и му викам застани :hai: станав и си отидов. Ако јас не се чувствувам спремна ќе чека. Тоа му го реков и на новиот дечко со кој сум 1 година. Ако ме сака ќе чека. Не се чувствувам спремна и крај. Или ќе ме почека или ќе ме загуби.

Не можам да правам нешто што не сакам зашто на него му работат хормониве. Па било за фаќање било за секс. Еве овој дечко фала Богу ме почитувал до сеа за тоа. Да речеме лигавње во друшто нема, фаќање после 3-5 месец почнавме . Он ме почитува и ме поддржува за некои ствари. Ако кажам не , нема силување или карање. Не , и точка. Истото и за него.

Кога ќе најдеш некој кој ќе те чека за било што тогаш знаеш дека те сака. Не дај Боже имаш траума од детство ( пу пу ) и сега што правиме? Ќе ти раскине ако неможеш ад се опуштиш ? :!:
    Немој да правиш работи со некој ако не сакаш.

Тоа е мој совет . ТИ посакува се најубаво

На Queen D, Saki15, Twinkles и 5 други им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.621
    Допаѓања:
    9.019
    Викита,не сти ништо виновна,душичке.Имаш само 16 години,сега не ти е време толку сериозно да ги сфаќаш машките.Такви се денешните времиња,љубовта и почитта исчезнаа,и се помалку има девојки кои размислуваат како тебе,како да си ја зачуваат гордоста,честа и моралот.
    Секосот е погрешка сфатен од многумина,не служи за правење кејф,туку за спојување на две тела,две души во едно :) .И секако,треба ти сама да одлучиш кој ќе биде избраникот на твоето срце,барај и ќе најдеш кавалер каков што заслужуваш,да те сака ,цени и почитува,а оној кој те условува на нешто,посебно за секс-знај дека не те сака вистински :hai:

6. theboy

theboy Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    32

викита не се нервирај ке си го најдеш ти вистинскиот кој ке те цени не вреди за таквите машки да си ставаш мака на душичката и не се сите машки исти тоа верувај и ако повекето се расипани сепак има и добри кои знаат да ги ценат женските :) позз до тебе

7. daylight

daylight Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    4.245
    Ако веќе неколку пати ти се случува така со дечковците а тебе тоа не ти одговара, тогаш треба да се прашаш себе си зошто одбираш-привлекуваш и почнуваш да одиш со такви типови на машки?

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За секс нормално дека треба време.
    Ама добро бе, со мене нешто не е во ред?!
    Мерак ми е кога дечкото со кој излегувам ќе ме фати за задник. Се разбира не во јавност, нели. Сепак и тоа е интима.
    Let's face it, нели и вам ви доаѓа убаво на душичката кога ќе го направи тоа?
    Ми се има случено после месец и пол излегување да престанам да се гледам со дечкото зашто му било страв/срам да ги спушти рацете подолу од мојата половина.

На LittlePinky, JustBeautiful, soffce и 18 други им се допаѓа ова.
  9. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

станува збор за почит ,но сепак ако има добра хемија а не му текнува тогаш е заслужено :rofl:

На Hipica и PeaceLoveBasketball им се допаѓа ова.
  10. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    е мали сме уште де :D
    јас 15 години,тој 16.
    многу нормално,ме фаќа за задник,се бакнуваме ова она,но никогаш не би имала секс пред 18-19 години,и тоа со кондом и ако одам со некој дечко подолго време,дајбоже со овој дотогаш да си одиме. :)

11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Ох, истата мака ко братучедка ми.
    Таа па душа е убедена дека е безвредна оти ја оставаат штом нема да им дозволи поинтимно да и’ се доближат. Оди па убеди ја дека утре нема да се кае за изборот.

Море дете, камо сите на твоја возраст да мислеа ко тебе.
    Ма ич бре, ако е со тебе само за пердашење, мавни клоцата и терај даље.
    Оно јес да на тие години трофејно им е во што повеќе дупки да го збрцаат, па ич ништо живо друго не гледаат, ама па убаво што не си дозволуваш да бидеш од оние кои ќе им ја понудат дупката.
    Многу е лесно на тацна некој/а да ти се понуди и без ич ништо да си истераш ќефот, оди засакај некого па избори се за него/неа. Мхм, да.
    А на нашиве генерации и онака многу не им се замара да те запознаваат подобро за партнерка, па да кројат планови и што ти знам, зелени се уште и паметот им е во едно. Видат ли не добиваат ништо, одма трчаат по првата понуда што раширила нозе.
    Утре истите ќе трчаат по жена ко тебе, не ко другиве.
    Мала си бре и општо да се замараш уште со тие работи. Уживај си тука.

На iloveyou29 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    A што му даваме? :^)
    Јасно ми е, ама овај зборов некако даваме не ми се допаѓа ама ич.
    Ама како и да е, секако дека не треба брзање во никој случај.
    Фаќање за задник преку облека не е тоа тоа, тоа може да биде дозволено и пред тоа главното за кое викаш дека вреди да се чека(и потполно се согласувам), ама тоа другото што машките одма сакаат да го добијат не треба да се избрзува.
    Јасно е, ако те сака вистински ако треба и 2 години ќе те чека за тоа да се случи со тебе, ако му е приоритет со секоја да го прави тоа после месец дена одење зошто ти е таков ако ти не го сакаш тоа.

На Decibel, soffce и PeachGirl им се допаѓа ова.
  13. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    За девојчето што ја отворило темата:
    Ккако што прочитав надолу ти си 16 години, епа што мајка бараш со некој дваесетгодишник а? Нема зошто да ти биде чудно, доколку не си подготвена не се впуштај во ништо ама не си го ни барај,..

и за сите:
    A дали вам веднаш ви даваат?? тсс прво како секој втор ден да си факаш нов дечко па ајде да видам дали ќе им давам, второ сексот е обстрано уживање, ако вие сакате сексајте се, ако не чекајте да ви се присака :D
    Многу трагично го прифаќате тоа, девојки, секогаш вие се чувствувате искористено, епа да, може вие на него сте му трофеј, ама нека ви биде и тој на вас па не се чувствувајте лошо поради тоа.. не можеш секогаш да бидеш сигурен дали врската ќе успее. да се разбереме, не сум за пердашење со секој втор ама не секогаш на прва го среќаваме принцот од сништата.. вреди да чекаш, а вреди и да бидеш со дечко кој чека, ама тоа не е секогаш пресудно дали ве сака, дали ќе ве искористи и сл.. може да ве чека со месеци и штом добие да ве шутне.
    Сепак жената треба да почне сексот да го сфаќа и како сопствено уживање а не само за мажот, да разбере дека и таа има право да искористи и да ужива, нешто за што треба да чекаат и двајцата а не само тој.

На JustBeautiful, ChocolateAddict, lilybeth и 3 други им се допаѓа ова.
  14. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.276
    Допаѓања:
    418
    хахаха.. не, не им давам веднаш. треба да заслужат :D

На srcekrsacka и krEM4Eto им се допаѓа ова.
  15. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    не е проблемот во тебе убаво рече некој над мене држи си се до принципите ... слична случка имав летово и јас ..знаеш на машките се им е малце проблемот е што јас малце се затрескав во него ама ако е вистинскиот ( што се сомневам ) ќе си почека ако не... патот му е широк.. продужи даље

16. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Секако дека не, кај ти е гордоста? Почитувај се прво самата себе си, а потоа барај од другите да си почитувана.

На iloveyou29, BojanaLegija, Twinkles и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    Јас мала сум за темава ама ако да се вмешам :$

во секоја манџа пипер :$

Имам де4ко веќе 9 месеци има 18 год. ии ми нема побарано..
    ПРВО. знае дека сум мала..
    ВТОРО. знае дека нема да му дадам.
    ТРЕТО. првото и второто се доволнии
    ако машкото ти бара ии ти вели ако не ми дајш ќе ти раскинам.. КЛОЦИТЕ И ПРИЈАТНО СОЗДРАВЈЕ!.. :hai:

На BojanaLegija, Queen D, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Убаво кажа Лух како тоа давате, па нели во исто време и добивате? Па доколку бидете интимни нели ке ви биде убаво и вамм а не само на него. Значи доколку не сте подготвени седете си мирни и тоа е најпаметно, а не да се чаталите со возрасен дечко и да очекувате дека тој ќе ве држи само за раче. Некој спомна ако вистински ве сака, кое вистинско сакање на 15-16 години, до 18-19 години има уште 100 пати да е заљубат. Сепак овие се децки љубови кои бргу поминуваат и немојте да очекувате дека некој ќе ве чека и држи за раче до 18 години додека неговите другари го живеат животот. Плус ако на сето тоа го додадеме она постојано смарање па зошто ја погледна оваа, па зошто на онаа и се насмена бидејќи клинките знаат да бидат многу посесивни. Мој совет ви е да си фатите дечко на ваша возраст а не да трчате по пари и моќ а во исто време да глумите невинашчиња. Ако јас се прашувам на таа возраст не ви ни треба дечко бидеќи љубовта не е играчка туку е сериозна работа.

На JustBeautiful, buba4e89, sugarlips и 7 други им се допаѓа ова.
  19. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Со дечко ми сум 10 месеци, а се муваме веќе година ипол, прв пат проба да ме допре подоле од половината по месец, месец ипол мување и јас само му ја кренав раката и не рече ни збор, му стана многу срам. Потоа кога почнав и јас да се опуштам, се познава кога после подолго време мување не си веќе толку стегната и засрамена, значи на некои 4 месеци се обиде пак и тогаш му дозволив :)
    Мислам имаше неколку обиди измеѓу но јас не му дозволив, па ете остана со мене и уште сме заедно, што значи ако те почитува, ќе ја почитува и твојата желба поинтимните работи да ги оставите за подоцна :)

20. Blood7Nazgul

Blood7Nazgul Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Ne znam zosto zenskite sekogas mislat deka ako ima muski vo drustvoto deka mislat na seks koga se vo zensko prisutsvo moze tie/toj samo saka da pominat vremeto so licnosta koja im se dopaga.Eve primer sum jas I moite najdobri drugari nie sme 16 godini I niednas ne gi imame izbrzuvano devojkite vo naseto drustvo a posebno ne tie sto ni go ukrale srceto.Pa I koga sme samo masko drustvo nikoj od nas ne ni se osmelil da kaze nesto sto bi mozelo da gi povredi custvata na devojlite koi ni se dopagaat ili nekoe drugo devojce koe e vo drustvoto nasata ljubov kon niv ne ni dozvoluva da napravime toa sto bi napravilo licnostite so ni se dragi da gi dovedeme da se custvuvaat neprijatno.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.