Се многу кул. Се понашаат како 23 години. Ама пак се фини. Ги сакам. Ми се свиѓаат. Ми оди муабет со нив. Привлечни луѓе, нема што. Не сакаат многу обврски, онака ради реда да се "мавта" со некој/а. Доста е.
Веројатно жалат што не се веќе во 20-ти. Јас кога ќе наполнам 30 ќе си потпукнам малку од мака. А 30 и не е страшно, има многу полошо.
Како да не сте виделе пивски стомак на машки особи во 20-ти. Некои тинејџери го имаат. Годините на крај ќе го земат данокот, ама во меѓувреме не се пресудни за убав и привлечен физички изглед. Треба грижа и негуваност.
Lugjeto koi ne mozad da go vidat svetot vo sebe uste najmalku mozat da se vidat sebesi vo svetot.Raduvajte se na zivotot vo site godini.Raduvajte se na Boga sto vi daril zivot.Sakajte si gi bliznite.Cenete gi lugjeto po duhovnite kvaliteti zatoa sto samo takvi lugje mozat da se raduvaat na vasata radost i da placat na vasata taga.Jas ne se druzam so nekoj zatoa sto e ubav ili ne znam ima dzip tuku zatoa sto ima duhovni kvaliteti koi mene mi odgovaraat.Zatoa takvata ljubov i prijatelstva traat vecno.