a dali znaete kako mozam da kupam preku internet dolna obleka od victoria's secret??? bas sakam a gledav na sajtot nivni i mn eftini se, kolku bi kostale so carina dali ima nekoj kupeno?
Викторија Сикрет не вршат испоака кај нас, у милата наша државичка... јас сакав да нарачам и не можеше, ама сепак си добив, како? Братучедка ми од србија требаше да дојде, она ми нарача и ми ги донесе, што значи у србија носат
fala na informacija, deka imam jas sestra pomala u belgrad ona tamu uci taka da moze na nea da i kazam....fala a kolku plati za tie carini?
Јас како што энам, Victoria's secret вршат достава во Македонија. Со царините не сум баш запознаена, само знам колку поскап пакет ,толку е поголема царината. Да не се собирате другарки за да ја делите поштарината и царината , пошто ќе ви искочи поскапо. http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/shipping/international_shipping/?rfnbr=8684 А може ли и да дискутираме за долната облека. Кој производител според вас е најдобар, квалитетен? Јас имам од Лисца градник, го носам со години ,сеуште не е мрднат,многу квалитетен.И купачи исто, супер беа ,додека ги носев. Од Victoria's secret имам доста работи, гаќички, комплети, се е беспрекорен квалитет, ем убави на изглед ем многу квалитетни.Оф топик... колекцијата Secret garden е прекрасна
задоволна сум многу од производите на помпеа имам боди, градник, мајци се е преубаво нежно и квалитетно имам и многу убав комплет танга со градник на викторија сикрет поклон ми е инаку да ви кажам најпријатно ми е во памучни шарени гаќички со твити ,мики не баш некоја марка ама ми прават кеф
Било кое од овие = дечко ми во кома Обожавам секси долна облека и нон стоп дремам пред излози кога ќе видам некое хот парче
мањак сум за долна облека ...невиден посебно подвезици а чорапчиња знам да си носам дури и под фармерки и тренерки ...зашто просто ги обожавам и прават за се чуствувам женствено корсети исто така многу имам и често ги носам и нив кога за мое кога за задоволство на дечко ми и ете нешто ми фали во цела "колекција" ракавици убави со чипка или нешто интересно да будат еротика ако има некој да знае каде може да се најдат во Битола ќе ве молам кажете ...однапред благодарам
ние девојките имаме секакви варијанти на долна облека и во сите бои не купува секогаш од скапи бутици,често од пазар,2-3пати гоишно од лисца ,и санда имаат убав долен веш,зависи ама го обожавам,,во последно време сум навлечена на полутанги и такви купувам доста
може да кажам нешто а да не ми се смеете ,јас си купувам претежно од пазар оние што ги продаваат 4 пара за 100 денара .мислам нај исплатливи ми се,нежни се,со разни апликации на цветови,срца,во боја итн.инаку немам навика да купувам од дуќан долна облека оти ми е скапа и не сум претерано опседната со такви ствари.носам само градник и долен дел гаќи.можеби треба да поработам на својот женски сексипил? што мислите?
За друго ме мрзи да пишувам, па само за гакички Скоро сите гакички ми се од Extreme intimo, другите не знам како се вика „фирмата„ али квалитетни се
Долната облека на некој начин го изразува женскиот сексипил и затоа многу внимавам каква долна облека ке купам , а најчесто си купувам комплетчиња