Еден од моите омилени филмови и можеби најубавиот романтичен филм. Прекрасна приказна, прекрасна музика, одлични актери. Го имам гледано неколку пати и секогаш сценава ме остава без здив... http://www.youtube.com/watch?v=895PZQJK5TM Сте го гледале ли и како ви се допадна? Плачевте како мене?
Дух (Ghost)[1990] Уффф да еден од најубавите романтични филмови. Сум го гледала може едно 15 пати и секогаш плачам
Дух (Ghost)[1990] НАЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ ДОБАР ФИЛМ ! МНОГУ РОМАНТИЧЕН И ЈАС ИСТО ТАКА СЕЕЕКОГАШ СИ ПЛАЧАМ НА ОВОЈ ФИЛМ
Дух (Ghost)[1990] Мене Деми ми е многу симпатична и ги сакам сите нејзини филмови. Овој го имам гледано многу одамна, ама пак би го гледала. Многу убава приказна, надополнета со уште поубава музика.
Дух (Ghost)[1990] Мене многу ми се допаѓа особено поради тоа што мојот омилен глумец ја има главната улога .Од одамна го немам гледано но знам дека се утепав плачејки.
Класика филм ,2,3 пати во неделата сигурно го даваат на Едо и кога и да го начекам одново и одново го гледам .И мене Деми истотака ми е многу симпатична глумица и за романтика со Патрик Свејзи одлично се надополнија .