Вечерва започнува 16-то издание на европското првенство во ракомет за жени, домаќини се Унгарија, Австрија и Швајцарија. Ќе трае од 28 ноември до 15 декември кога ќе биде и финалето. Вкупно учествуваат 24 тимови поделени во 6 групи од по 4. Македонија е во група А заедно со Шведска, домаќинот Унгарија и Турција. Официјален распоред на натпреварите во прелиминарната рунда: Првенството ќе го отворат натпреварите помеѓу Унгарија и Турција, Шпанија и Португалија и Австрија и Словачка, сите три од 18:00 часот вечер. Македонија започнува вечер во 20:30 против Шведска, потоа играме со Турција на 30 ноември од 20:30 и на 2 декември од 18:00 со Унгарија. Да се надеваме на добар пласман
Арена спорт 2 кај мене Таман пуштив, водевме 3:2 Сега е 8:5 Гасам јас, гледајте вие Очигледно малерозна сум јас
Слушна химната како ја испеаа? Се наежив. Онака се сака Македонија и баш овие млади девојчиња (некои дури и под 18 години) се иднината на држава Еве ти линкче анте: https://cdn.livetv817.me/webplayer....ng=en&eid=246211294&lid=2566369&ci=1440&si=13
Касно најдов линк Прво пуштив на бет 365 ама слабо квалитет на снимка Ракомет гледам скоро 25 години. Кометал без замена играа, крв паѓаше на терен и зедоа трофеј. Е тоа беа времиња
Ау одамна! Со Кометал кога беа, 1998ма мислам... Кога ја играа Македонско девојче, немаа дресови да сменат.. Играа Кисељова, Милева Велкова, Анџела Платон, Индира Кастратовиќ, Валентина Радуловиќ, Нацева..
ЗА 12 МИНУТИ ДАДОВМЕ НЕВЕРОЈАТНИ... еден гол. Добро не ги кудам, сепак и ова е успех, единствени сме од соседиве што имаме чест да ја испееме химната цела Европа да ја чуе.
Арни се ајде Гледам повеќето се деца. Помислив под 18 да не е, ама не Еее, времиња беа кога играа Олга Бујанова, Кастратович, Радулович, Тодоровски, Нацева, Маслова... Не се враќаат тие времиња. Треба многу пари да се вложат за добар тим. Добро е, 12 разлика Можеше и 30 да е како почнаа Да се редактирам, 2 гола дадоа 10 разлика. Бравоооо
Не си далеку Ајде ајде, добро играат девојките. Редат грешка до грешка Исклучувања, изгубени топки...
Е чекај де, има време во второ полувреме Се шалам девојки, супер сте Јас ни толку не можам ко нив. Ама зад тастатура сите сме експерти