Девојчици убави кои се вашите слаби,да не речам жешки точки?! Кое место на телото најмногу сакате да ви го допира партнерот и би создава благопријатни чувства,од убаво ежење како пријатно,свежо пролетно ветре да ви ја погалило кожата,се до чувство дека би го соблекле во моментот и би го -искористиле- на -паметен- начин вие него?! Какви допири најмногу ве возбудуваат?! :twisted:
Бакнежи во вратот и нежни допири по внатрешната страна на дланките, како и по најдолниот дел на стомакот. А горам со страстна масажа, дури и по малку груба :evil:
jas se topam koga ke me baknuva za preponite pa nadole poleka poleka nakaj kolenata,a i gradite koga ke mi gi baknuva ne na bradavicata nego okolu nea.wouuu
Запали ме ... Aјде девојки тука е моментот да кажете што ве пали? Mожат да не палат различни работи во различни ситуации..па тука следат прашањата : Што може да ве запали кај некој кој прв пат го гледате, со што би ви ги пробудил сексуалните фантазии во тој момент Што ве пали за време на предиграта Што ве пали за време на секс Kои се зборовите кои можат да ве запалат Kои ситуации ве палат( секс на забрането место, секс со забранета личност, секс со личност од ист пол, секс во тројка и тн.) :twisted: :twisted: :twisted: Играта може да почне.................... :mrgreen:
Вратот, ушите и мошне чудно кај стомакот, односно...не знам како да појаснам. Преминот од стомакот до грбот. Од страна, вертикално гледано половината.
Meне најубаво ми е на градите кога ме бакнува...незнам дали сум единствена што не може да трпи бакнежи на стомак,врат и увце,ме скокоткаат и неможам да издржам
Порано многу повеќе вратот и увцата, сега дефинитивно жешка точка ми се градите. Збудалувам кога ми ги бакнува...
Кога сум хорни целото тело ми е огромна ерогена зона, секој милиметар ми е чувствителен на најмалиот допир со прст, јазик или усни...И ако некој дел ми бара внимание си кажувам јасно и гласно или со предизвикувачки шепот на увце или дискретно, но директно си земам и си го насочувам она што треба таму каде што треба...Немам жешка точка, јас сум жешко множество од точки и сакам вешто цртање по линиите на телото, сакам синусоидни воздишки и повеќекратни или мултиоргазми...