Спојлер Не сфаќам баш како си ја направила темава дали само за сликава или и ние да постираме други слики. Ако е само за сликава мислам дека имаше една таква, а ако е второто во ред. Инаку да не бидам офтопик: 1. Драматичар 2. Елегантна 3. Убава 4. Тврдоглава Ооо, баш точно
1. Тврдоглава 2. Елегантна 3. Драма-Квин (драматичарка) 4. Друштвена Тие што ме познаваат можат да потврдат.
Love А,за другата слика први 4 збора што ги пронајдов беа: 1.Тврдоглава 2.Елегантна 3.Харизматична 4.Друштвена
Интелигенција! Алберт Ајнштајн сум бе, никој не ми е рамен! Хммм... Малку оф-топик филозофија е ова сега но, Алберт бил еден камен? Eins Stein=Еден камен... Me and my perfect mind...
Ај да ви ја видам концентрацијата! Треба да ја кажете бојата на буквите. Мислите дека е лесно? Не е зошто буквите кажуваат боја. кафеава зелена жолта воилетова црвена портокалова розова магента сина црна бела Успеавте?
Еве еден тест за вас: Кажете што мислите и ќе ви кажам дали е точно. Земено од книгата „Игри и Тестови“.
Спојлер Па можно е, бидејќи додека другарот го обува чевелот и Јоаким ќе го обува својот чевел. Што значи фактички другарот не го обува сам, туку со Јоаким. И ти ја имаш книгата, нели? Приметив. Ај ќе се менуваме, една ти една јас. Еве од мене: Еден ден мојата пријателка Лена ми рече: Јас имам една тетка, а тетка ми има една сестра што не ми е тетка. Како е можно тоа? Не знаев што да одговорам. Затоа помогни ми да ја сфатам оваа семејна конфузија.