Здравоооо... Мислам дека ваква тема нема, а ќе биде доста интересна тема за дискусија. Дали некојаш со ваша другарка/другарки имате заедно мастурбирано ) споделете некоја интересна случка Јас неколку пати имам мастурбирано заедно со другарки и возбудата ми е многу поголема и доживувам многу поголем оргазам
Нема шанси да напрам такво нешто. Другарките - се другарки, сексуалните партнери-се сексуални партнери.
Знам дека машки другари порано се собираа и мастурбираа заедно, што ми беше стварно несфатливо. За девојки немам слушнато нешто такво, мислам дека нема шанси.
^Да е за гледање порничи така со другари/ки, кога бевме така во тинејџ години се собиравме и гледавме заедно, ама ова е ту мач, и не ми е нормално.
Заедничко мастурбирање мислам дека не е лезбејски, (никаде не пишав една на друга да допираи...) туку заедно во иста просторија тоа да го правите... Малку поразлично али доста возбудливо. Кој пробал знае хахаха
До сега ова го имам слушнато од машки само, и тоа од неколку, дека како помали (околу 10-12 години) заедно си ги дркале со другари (машки)... И истите се насилни хомофоби ко постари, as expected. Ова не е ретка појава меѓу другари и apparently другарки, ама да е хомоеротично, е. Така да.
Не ми се десило Ни ќе се деси.Шанса нема, а и 90% од другарките ми се повлечени за тие теми, ич не збориме за такви работи.А со другите шо збориме, си даваме совети или искуства си кажуваме.
Јас еден стар го имам слушано кај шо работев порано, кажуваше како во војска се кладеле кој појче че го наполнел шлемо, кој прв че свршел, кој најмногу итн. Латентна ретарда, жими се.