Феминки здраво! Ве молам кажете ми дали некоја од вас била на медицинско лекување во центарот за информациона медицина? Тоа е медицина со посебен пристап, различен од класичниот, каде што по пат на компјутерска дијагностика може да се прегледа здравјето на целиот организам и кога ќе го пронајдат проблемот го лекуваат со апчиња на природна база. Повеќе за тоа можете да прочитате тука http://informodijagnostika.com/informodijagnostika/. Јас имам некои проблеми со автоиумуни болести, но докторите само ме маткаат со години и уште не сум сигурна за дијагнозата, а за овој центар што се наоѓа некаде близу Клиника-Скопје, имам слушнато од туѓи искуства дека една жена излечила страшни проблеми со тироидна жлезда, се здебелила 20 кг од неа, и друга жена имала рак на гениталии и била пред операција и скроз и се повлекол. И двете денес се здрави и прави, не пијат веќе апчиња и нормално фукнцонираат.
Zdravo Krista. Jas samo sto zapocnav so informo-terapija. Glavna maka za mene- paraziti. Ne bi odela vo detali za ova. Za zal, nemam da podelam iskustvo bidejki za mene e sosem nov nacin na lekuvanje. Da, i jas cuv pozitivni iskustva. Ja probuvam sega ovaa nasoka na lekuvanje bidejki medicinata malku mi pomogna dosega i poveke odgovori najdov vo alternativnata medicina- lekuvanje so trevki, caevi, sto bi rekla mojata pokojna baba - so babini lekovi. A da, ke zaboravev, homeopatija seuste nemam probano, Si rekov najprvo odam so informaciona analiza bidejki sepak, analizata se pravi kompjuterski a homeopatskata analiza e na baza na lekarsko mnenie i iskustvo. Sepak sakam da vidam dokument od ispituvanjeto a ne samo stav na lekar. No, ova si e moe mislenje, neli . Zatoa, po moe dosegasno iskustvo - razmisli i odluci koj pat e najdobar i najdelotvoren za tebe i toj vodi go .
Темава не е многу активна, слушнав многу позитивни искуства во врска со информодијагностиката и информотерапијата, па дали би сакал некој да сподели некој искуства, навистина сум заинтересирана за овој начин на лекување. Дали вреди да се проба?
Здраво, јс би ве замолила да споделите ваше искрено мислење после терапиите. Ве поздравам верувам дека сте во ред.
Не верувам дека членката ќе врати затоа што мислењето е пишано од 2015 година. Темава не е активна, но мислам дека и доста членови не ни знаат дека темава постои. И мене многу ме интересираат искуства со овој начин на лекување, со оглед на тоа што во Скопје имаме центар за информациона медицина.
Да и јас се заинтересирав поготово деновиве доста читам, се мислам каде да отидам. Мислам дека ке одам
Здраво, дали некој има искуство со лекување во Центарот за биоинформатика Ревит во Скопје, и дали некој има слушнато за тој центар и начин на лекување? Еве ја нивната веб страна www.bioinformatics.mk
Здраво девојки , и јас слушнав за доктор Бобан Пешиќ ,колешките се многу задоволни , преглед 4200ден ако треба да ти даде терапија според твојата днк 300евра , е за нив им помага , некоја стомак ја боли, некој паразити , некој не кажуваат зашто идат ама воглавно се фалат е сега ја сакам за автоимуни дали некој има да сподели искуства па да знам дали да дадам толку пари