Еве и една машка тема а се разбира може и жените да си пишат какви женски им се симпатични од женска гледна точка. Еве ја прв да си кажам, ме привлекуваат девојки малку пониски од мене 160-175см, слабички, нежни, женствени, да не е премногу зборлеста и бумбар главата да ми ја направи (да знае да ужива у тишина малку), порано ме привлекуваат со црни мали очи многу, ама сега не ми прави разлика тоа. И тоа, други детали не се за у јавен пост вака
Добро стегнати жени со добар задник и цврсти цицки. Можат да бидат без разлика црни или плави. Воедно да бидат уредно средени.
Необична фризура, специфични црти на лице, висока, слаба, може тетоважи да има и добар стил на облекување.
@DAngel Ја очекував мајтап да играш, затоа и ја отворив темата, ама ти сериозна си. На темата, ми се допаѓаат жени со добри нозе. Висока жена со долги нозе, тонирани, и фино преминување газ-нога, if you know what I mean...
Ти верувам, поштувам и ја добра цицка, баш како што си опишала, ама да не биде ептен у фазон femme fatale, па си реков ај, само на нозе ке се концентрирам. Сериозно, добра цицка, рамен стомак, сето тоа се важи, ама вака кога гледам девојка, пример на плажа, зјапам во добра нога и подигнат задник.
Јас во цицки зјапам, и кога гледаме филм со дечко ми хорор му е, сите цицки ги коментирам Ама нека каже некое женско дека не гледа женски. Мислам дека не постои такво. Плус, права женска си ако од женски добиваш комплименти, а за машки можеш и ко патка во устата и со грд силикон да поминеш
Ма ја коментирам се и сешто, детална анализа. Е за да кажам ја woow, цурата треба да има долга нога, а особено е битен оној премин од тртлест газ до ногата. За гледање, гледаат. Дали од завист и љубомора, дали се споредуваат, дали искрено си мислат "ауу ама е јака типкава", небитно. Е ако добиеш комплимент од девојка, тогаш сигурно си мнооогу згодна а девојката не е злобна. Спојлер Зошто сум сигурна дека ке добиеме ЛП кога некој ке го прочита муабетов?
Жени со самодоверба и силен карактер. а за body type повеќе ми се допаѓаат по крупни женски plus size, на пример Ashley Graham, да голема е и има све на нејзе цицка,газ,витки целулит ама пак незе мува не ја лазе, самодовербата ја прави уште по секси и по привлечна.
@DAngel @Rebecca_R овде сите сме такви Убава нога, подигнат задник,гради, нежни раце, убава кожа, убави нокти самоувереност. Едноставно жена која води грижа како изгледа ( не црвена сенка, веѓите адидас нацртани, жолт кармин, + size, a опнала стегнати хеланкии со корсет градите на мегдан ).него што знае да ги сокрие маните и да изгледа елегатно не вулгарно, ефтино ( оти никој не е совршен ). Став џабе добра нога и штикла ако главата тие надоле од страв да не паднеш. Најбитно интелегентна девојка со која можеш да разговараш за се освен за тоа кој со кого имал секс вчера.
Не мора ништо да пратат, ке прашаат, да се најдат у муабет. Сценарио: А какви машки ти се допаѓаат, мачее?