Jas sum ti RAK! Epa MNOGU si odgovaraat skorpija i RAK ....ama najmnogu.... Zenata ako e rak,a mazot skorpij a..pravam muabet... Znaci edna od najstrasnite,najromanticnite vrski. Dobar sex,dobro druzenje,golema strast.... Zenata rak si e nezna ,a mazot skorpija strastven i ja cuva kako malku voda na dlanka.... NAJUBAVA MOZNA KOMBINACIJA!
EHHHHH tuka e dominacij ana skorpijata DEFINITIVNA! Medjutoa mazot rak e senzitiven i mnogu dobar ljubovni,nezen i maza..p aako n ei e zdodeven takov mazen na skorpijata,mozat da imaat super vrska i da ima maz sto mnogu ke ja cuva. Medjutoa Rakovit ese mnogu osetlivi i emotivni ,a toa go prekrivaat so krutost i vodenej na inaet,pa moze zenata da se oseti kako nesakani,ama se e samo znak deka mazot Rak e povreden.... Mislam deka ti e dovolno. Aj sega za FALA da castis kafe !
Прва работа што ќе направам кога ќе го запознаам мојот иден сопруг е да го прашам што е во хороскоп...Ако е шкорпија, веднаш кажувам Ај Ду
Obavezno! Ali imaj vo predvid deka skorpiite moze da ti se ljubomorni,nerabotnici i netolerantni...pa pocekaj so "aj du-to" ))))
Eeej srci ... pa tebe epten te bivalo za horoskop ... eee j super!! ja ke te castam kafe ako mi kazes za bliznaci i skorpija, bidejki znam spored horoskop tie ne bi trebalo da se sakaat mnogu, no jas so znak skorpija iam prekrasen odnos, a i za bliznaci i strelec bidejki za niv pa znam deka epten si odgovaraat, ama mene nekako mi se dosadni strelcite... Ajde pozdravce.. i cekam odgovor da znaes a ako ne nema veze pak na kafe ke ideme .. ehehe
Ne gledam pricina zosto bliznacite i skorpijata ne bi odgovarale.. Bliznakot e nepostojan i stalno vo akcija....skorpijata e postabilna i sak ada bide diktator,ama bliznakot ne ja zema "zdravo za gotyovo" pa si tera po svoe. Skorpijata i bliznakot se mnogu dobri ljubovnici,bidejki se raboti za dva mnogu strasni znaka i erotski nastroeni,taka sto nivniot ljuboven zivot nema nikogas da se povtori ni na edniot ni na drugiot vo zivotot,ako dojde do razdelba. Mozat ubavo da funkcioniraat i vo brak ,dokolku skorpijata nauci da go tolerira bliznakot i negovoto otsustvo od doma i toa sto e postojano vo akcija,a pak bliznakot nauci da ja tolerira dominantnosta na skorpijata(osobeno ako skorpijata e zena)... Mnogu treba da se vnimava na negativnite osobinikorpijata: inaet,zatvorena za novi soznanija,dominantnost i prevrtlivost,a bliznakot e sklon kon "lagodnosti" vo zivotot ,p amoze lesno da stane zrtva na nekoj porok. SO SRECA i ne samo kafe ,ke castis i kolace!
RAK I JAREC.... Zavisi koj e koj.. Ako mazot e jarec,a zena rak..potpolna dominacija na jarecot. Toj e gord i nikogas nema da poputi. Zenata rak e emotivna i fleksibilna i k ego sledi vo cekor i ke go saka neizmerno. Nekogas ke i pukne film,pa sepak gordeliviot jarec ,znae da napravi cekor nazad. Ako zenata e jarec,a mazot rak...eeeee togas e mazot klasicen primer na papucar! Sekogas vo zivotot ke kaze samoA DRAGA! Zenata jarec e gordeliva i premnogu,pa ako se sluci da go dirne ,mazot vo srce ,posto rakovite s emnogu emotivni..moze i da si zamine Zatoa po relax! ARNO E ????
MAskoto vo ovaa kombinacija e ona sto se vika tipicen..inaetcija...i koga samiot znae deka ne e vo pravo ,ke veli deka e vo pravo...samobendisana licnost 100%. Sekogas toj e naj,naj..... Medjutoa ,od druga strana,ako zenata rak ,go potisne lavot vo sebe.ke moze da si zivee so nego mnogu dobro i vo blagodet. Mazot so ovaa kombinacija e golem domacin,pa nema da se sluci da se nema pari ili nesto od domot da fali ili da e rasipano... Zenata od ovaa kombinacija,moze od vreme ,na vreme da posaka da bide vo centarot na vnimanieto,medjutoa tesko ke odi so vakov maz... Mnogu stabilne vrska i li brak ,medjutoa zenata ke bide inferiorna... POGODIV ???
lele kako pogodi,citam i ne mi se veruva go opisa decko mi,sepak mene lavot t.e podznako premnogu mi dominira pa taka jas poveke iam karakteristiki na lav otkolku na rak pa zatoa i cesto jas i toj se inaetime i se natprevaruvame koj poveke znae ali imas paravo dosta stabilna vrska imame sega zasega fala mnogu
Domacinska vrska... Mnogu stabilni i sredeni. Sekogas primer za se se tie dvajcata. Mnogu sakaat da se druzat ,a sekade funkcioniraat kako eden. Taa sekogas sredena ,nasminkana,so frizura i so ubavi stilski uskladeni alista,a toj intelektualec ,so simpaticna pojava,steden,ispeglan,doteran ,namirisan.... LJUBOMORA od site ,sekade i sekogas na nivnata vrska.. Medjutoa vo krevet moze da bide zdodevno ,pa mora da se osvezuva vrskata pocesto. Ne smee zenata da dozvoli ,mazot rak da i go svrtuva grbot navecer ili da si odi doma (ako se vo vrska) pod izgovor deka utre ima obvrski. AJDE 1 EVRO_MOLAM!