Колку телефонски броеви знаете напамет? Јас прва да почнам. Пет знам, мојте два, на дечко ми, на татко ми и на мајка ми..
На мама, на тато двата, на 4 бифши најдобри другарки, на 4ца другари, на 3ца бифши и повеќе знаев, ама не им ѕвонам веќе и ги забораив, добра сум со бројки ептен а тек колку глупи датуми памтам не знаете
Домашниот, мојот, на мајка ми, домашниот на баба и дедо, на дечко ми, на нај другарка ми. Порано ги знаев и на татко ми и брат ми ама скоро сменија телефонски броеви за некој нов пакет за интернет, па уште не сум им ги научила.
Mojot edvaj si nauciv i sekogas mislam povekjepati dodeka da kazam Od tato deka 20g e istiot Od bratmi i sestrami deka edno brojce im e razlika na kraj Od mama neznam od mm neznam
Ги знам на памет броевите од сите што контактирам често. Порано никогаш не запишував број од што ме мрзеше и ги памтев прво последните 3 цифри па потоа и цел број.
Како не си го знаеш и твојот? Ова ме потсетува на татко ми кога смени број и наместо да го научи, ми ѕвонеше мене да му кажам кој му е бројот. Јас па дури и стариот број си го знам од 2000s Инаку, само на фамилијата ги знам на памет.
Само од татко ми и сестра ми. Сестра ми го има мојот стар број па затоа го паметам. Татко ми нема нов број со децении сменето. Мојот не го знам, го знам ама ги мешам неколку бројки, така да ако ме праша некој, прво на Viber го проверувам, да се осигурам. Еднаш бев 100% сигурна дека сум го научила, па требаше да внесам број за код да пристигне. И секако повторно една бројка ја погрешив, па си чекав 10 мин непратена порака да добијам.