Не видов да има ваква тема па ме интересираше, дали е лошо да се користат прсти пример орално да те задоволува и да ти ги става прстите во вагината, и што мислите за ова?
Не е лошо, а зависи од тебе дали ти го сакаш тоа. Според мене убава е пенетрацијата со прсти за предигра.
Нека внимава и редовно ги сечи и одржава ноктите и се би било во ред.. Ако знае шо прај. Мене ми е нешто омилено да ја задоволувам рачно (па и орално истовремено, партнерката).
Не е штетно, ако хигиената е на високо ниво и ако ноктите се средени да не те изгребат, нема да имаш никаков проблем.
Прсти се секогаш топ варијанта за предигра и за време на и за после партија за одржување на жештината. Зависи колку и што сакате да постигнете. Секогаш е добро да се стимулираат повеќе ерогени зони во исто време и од двете страни. За безбедно да 99% е ок ако партнерот си ги исекол ноктите и ги поминал со турпија. Секако хигиена миење раце по можност со топла вода како не би те извадил од такт некој со ледени прсти да те пипне на препон.
Нема типсови, но на секој може да му се случи како на другарка ми и после 3 дена болка имаше. Лично јас не сум имала проблем до сега со тоа...
Прст+ јазик е... комбинација. Сум за, само со осет, не како во маталица.Добра предигра е, заради навлажнување, и поттикнување на желбата за секс
Нека си ги сечи ноктите, пред да ти ги става во вагината. Може да те гребне. Нежна е слузокожата и ако има ѓубре под ноктите, може и некоја бактерија да ти закачи.
Лично јас немам лошо искуство со ова го практикуваме редовно и не сум имала проблем, само ме интересираше дали е нешто штетно...
Sekako da , dodeka i go lizam i cicam klitorisot , so prstite ja draznam g-tockata , ponekogas osetam deka taka saka da svrsi i teram do kraj
Prst i jazik obozavam da kombiniram ne mora vnatre da pikas mozes i na klitorisot da do tries so prsti i jazik
Не е штетно ако се чисти рацете и нема долги нокти. Уствари за многу така е најубаво свршување, кога прстот влегува до вториот зглоб и со благо закривување нагоре се стимулира делот кадешто се осеќа текстура, набабрен дел од внатрешноста. Во комбинација со притисок со јазикот на клиторисот е многу посакувана ситуација во која сака да се најде една девојка. Но не сите.