И спокојство е еден вид среќа На пример утринското кафе кога го пијам во мир, било на работа или дома за мене е среќа
Тоа што ги прегрнав родителите, тоа што имав среќа да излезам и да го погледам сонцето, луѓето, реката.. Тоа што истренирав како што сакав и тоа што сега ќе читам прекрасна книга
Вчера една колешка ме насмеа од сабајле што цел ден ми беше ептен позитивен .Смешката сама јас си ја направив во главата. Инаку секогаш кога децата ми се здрави јас сум најсреќна.Еднаш ме праша една колешка како можам да се смеам секогаш, велам штом сум тука на работа е доволна причина да се смеам. Колку само плакам кога се болни.
Така е, нема поголема причина за среќа кога децата ни се здрави и среќни и кога ние сме здрави, исполнети со работа и имаме љубов и мир во домот
Пред се што децата ми се живи и здрави. Поддршката од мм за повеќе работи. Родителите ми се на нога, живи и со минимални болести. Се надевам дека уште долго ќе бидат во добро здравје и заедно.
https://forum.femina.mk/threads/Што-ве-прави-среќни.11919/ Ова е тема за што ве прави среќни. Оваа тема е за денес што ве направило среќни, некој момент, случка, а не општо, ве молам да не се мешаат темите.