1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лаги во бракот

Дискусија во 'Брак' започната од vaikiki, 6 мај 2015.

1. vaikiki

vaikiki Нов член

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    go sakam 25 godini .vo brak sme 22 a imam 41 godina.tezok naporen zivot am si se sakavme najmnogu i pokraj se.me tretitase kako princeza,nekojpat e tezok ama go ljubam.po edna glupava kavga glupava se se smeni.nisto ne bese isto.mi ja dade cela kontrola vo moi race i jas sto napraviv.sakajki da dokazam deka se bas se mozam se rasipav.i go lazev okolu finansiite a ne morav ne bese neophodno.samo sakav da mu dokazam deka mozam se.i pak kup lagi,a toj postojano mi davase sansi deka iskrenostta e sveta.toj e najcesniot i najiskreniot covek koj navistina neznae da laze.a jas patoloska lazga stanav.koga se stana jasno toj povtorno me stiti i jas neznaev da cenam.
    sega mojata ljubov se otkazuva od mene i jas sakam da umram,bukvalno.ova e pekol .pomos baram pomos.toj mi bara resenie a jas neznam koe e toa.sakam se da prestane.sakam se da zavrsi.imame tri deca i milion problemi.no ova ke me ubie.

2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.779
    Допаѓања:
    100.089
    Јас ништо не те разбрав...

На Ingvild, zalosna, Oneo и 3 други им се допаѓа ова.
  3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.787
    Тој бил фин, таа го лажела за пари. После којзнае колку лажење, се откажал од неа, сега женава глуми жртва иако таа била крива и драматризира на форум наместо да се извини и да направи муабет со човекот.
    Ете, скратено.

На Ingvild, theowndemon, glisa и 10 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.779
    Допаѓања:
    100.089
    Е тоа ме збуни,што направила со парите?Дала на некого,се коцкала,шопингувала...што?

На zalosna, Hipica, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Najubavo e da si sednes do nego i da si zboruvas so nego,da se Izvinis kako sto treba i da se potrudis za vas.

6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.787
    Мистерија.
    Јас кога го читав си претпоставив дека криела пари и одела во шопинг, ама нека објасни жената подобро. :)

На kjukli, tessie и lunicka им се допаѓа ова.
  7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.779
    Допаѓања:
    100.089
    Туф,сега сум во недоумница...:)

На crimson и tessie им се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.757
    Допаѓања:
    324.361
    Трол?

9. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.498
    Допаѓања:
    173.439
    Овој проблем е за во темата „Финансиите во бракот“
    Освен тоа дека го лажела за парите,јас друго ниту разбрав ниту имам идеја што е проблемот.

На zalosna му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AnaKlarc

AnaKlarc Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2014
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    156
    Па немора да значи дек аго лажела за да шопингува кажа и самата сакала да докаже дека се може сама но не успевала и пропаѓала се повеќе и повеќе ја изгубиладовербата и се. Драга едноставно седни направи еден муабет со него кажи му дека си се трудела да средиш се не си сакала да го вознемируваш демек кажи дека ти треба неговата подршка, помош дај му нека управува и тој малце докажи му дека ти значи. Не дека не си крива но спаси си го бракот а и поштеди ги децата од уште повеќе проблеми. Гордоста остави ја на страна ипак живи луѓе сме се грешава на крајот се ќе се среди ;)

11. vaikiki

vaikiki Нов член

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    za da go lazev za da sopinguvam nemase da ima maka no ne.se trosea pokrivajki upki vo zaednickiot zivot koj bi mozele polesno da go nadmineme ako jas ne pravev taka.ne sum zrtva kriva sum beskonecno i toj navistina se otkazuva od mene.muabet praveno e no ne stojam na zborot.se izleguva po nekoj problem
    NE SUM ZRTVA GLUPACA SUM.
    sepak fala za odgovorite .
    mi treba magicno stapce da sredam,no vcera nesto sfativ NE SE OTKAZUVAM

12. vaikiki

vaikiki Нов член

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    FINO TAKA SKRATENO i na forumov e mesto za dramatizacija ama ova e real life.fala sekako.iskreno od tvoja strana.boli do koski ama ako

13. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Најискрено ти треба психолошка помош. Патолошко лажење се третира ко болест и за тоа треба помош. Откако ќе го решиш тој проблем потоа тргнуваш кон решавање на др. проблеми

На Oneo, Hipica, vaikiki и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    На 41-на година не си стоиш на зборот и самата си се прогласуваш за глупача. Како ние да ти помогнеме?
    Да ти речеме „Почни да си стоиш на зборот!“? Ќе не‘ послушаш?

Бескрајно извини му се на мажето. Ако треба секој ден по три пати извинувај му се.
    И престани да раководиш со вашите финансии. Речи му дека си неспособна да го правиш тоа и замоли го тој да преземе.

На zalosna, vaikiki, eloves и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.787
    Предложи му да бидете многу поорганизирани во раководење со финансии, за да можете двајцата да бидете во контрола. Запишувајте си се, во секој момент бидете потполно информирани и двајцата колку е земено, колку потрошено, што треба да се плати. Кога ќе снема пари, ќе нема криење.

И доста се самосожалуваш. Никој нема од надвор да ти помогне, а и не ни може, ако не си помогнеш самата.

На vaikiki му/ѝ се допаѓа ова.
  16. pavlinka-daniela

pavlinka-daniela Активен член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    11
    Здраво..Нова сум на форумов незнаев каде да се обратам па најсоодветна тема ми беше оваа..Значи во брак сме две години имаме и дете 1 година..Во последните неколку месеци почнав да чуствувам какко тој се одалечува од мене го прашував што е работата и се остануваше на ништо..Пред 3 дена случајно на неговиот мобилен беше оставен скајпот оклушен а јас не ни знаев дека има скајп..И тоа потпишан скајпот со неговото име и името на неговата бивша..И беше дзвонувал но таа не беше одговорила па му вретила дека неможе да разговара па кај е се изгубил, значи немаше многу пишано но ме боли тоа што ме лаже го прашав зошто а тој знам згрешив не требаше јас баш тој ден бев во скопје со детето а тој со неа на скајп...Незнам навистина што да правам..Рече нема повеке да се повтори згршил незнам што незнам како но јас неможам да му верувам..Ве молам за совет..Благодарам..:*

17. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Не е проблем пишувањето со бившата, тоа е всушност показател дека се слушува нешто поголемо меѓу вас. Најубаво е да го прашаш што е тоа и при тоа да му напоменеш дека не се лутиш било што и да ти рече. Луѓето обично избегнуваат да ја зборуваат вистината за да не ги повредат саканите затоа бараат дружба со бивши, алкохол или несвесно чатување со непознати. Настојувај да ти се отвори и да ти каже како се осеќа. Не го напаѓај, и не се вади со клише муабети ама имаме дете, ама немаме време, ама ме гледаш ли мене. Пријди му пријателски, како другар пред се.

На joy1, zhap4e и referentka им се допаѓа ова.
  18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @SexiLy И да го полула успат додека го прашува, а во позадина да идат приспивни песнички? Бре бре, тој си се гледал со бившата на скајп, додека таа била отсутна, и сега сопругата треба него да го прашува како тој милиот се чувствувал. Ма немој.

На EDNAEMAJKA, Ingvild, Mia.MGK и 8 други им се допаѓа ова.
  19. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.891
    Допаѓања:
    11.288
    Хммм ајде да речеме направил мубет со бившата ок, ама на скајп потпишан со неговото и нејзиното име, ко заљубен тинејџер... :shake: Не знам колку може човек да се прави слеп при очи и уште па и пријателски да разговара.

На eloves, samovila.red., SimonaTino и 3 други им се допаѓа ова.
  20. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Ако сака да премине четувањето од скајп во кревет, слободно нека Ве послуша. :)