Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Лажна пролет (Yalanci Bahar)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од tessie, 23 декември 2011.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    Мини серија од девет епизоди. Ја нема на нашите канали иако мене лично многу ми се допаѓа. Ја гледам на http://www.natabanu.com .

Главен лик во серијата е Зејнеп (Fahriye Evcen). Таа е снаа во моќното семејство Караман. Има прекрасен и хармоничен брак, премногу го сака своето семејство, особено нејзиниот сопруг Мехмет и синот Омер.

Како и да е, оваа “лажна пролет“ не трае долго. После неколку години мирен живот, нејзиното не-толку славно минато се враќа да ја прогонува. Дали ќе успее да ја победи сенката од минатото и да го сочува семејството?

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.434
    Допаѓања:
    136.576
    Ми се чини како убава сериа.
    :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  3. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    искрено кога ја отворив темата прво на тебе ми текна. :) Башка Неџла тука ми е поубава со поприродна боја на коса.

4. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Пред некое време зафатив еден филм со Неџла,ама не знам дали овој беше. :lol:
    Гледањето се на се беше 10-тина минутки,затоа што ни збор турски не разбирам па го исклучив.

Инаку Неџла скоро и да не ја препознав на сликава.Дури побарав на википедиа за Фахрие Евџен да се осигурам дали е таа.

5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    на сајтот постиран горе можеш да ја гледаш со српски превод :)

Edit

Инаку во серијава, најсимпатична ми е Муге (братучетката на Мехмет) :) За жал
    премногу е наивна

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.434
    Допаѓања:
    136.576
    Серијава планирам да ја изгледам за празнициве. Ми се гледа убава. Додуша све што е со глумицава ми е убаво, зашто ми е поим за убава жена а и како лик Неџла си ја обожавав во Лисјата :D

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    И покрај тоа што Неџла како лик ми одеше на нерви, глумицава и те како знаеше да го долови. И за Лејла истото важи (и за сите актери во Лисјата пошто ств немаше утка). На овие две особено им симнувам капа за глумата особено затоа што се млади. Е тука, Неџла глуми сосема поинаков лик, позрел, пософистициран,

жена која иако направила некои погрешни потези во животот, имала среќа да наиде на добар маж (мислам маж и' e срце, барем според досега виденото, некаде до пола серија сум) и и' помогнал да стане подобра личност.

За разлика од Неџла, на Зејнеп семејството и' e на прво место и за да го сочува ќе направи ама буквално се'.

Ми е жал што има само 9 епизоди, баш би сакала во иднина да има некое продолжение, сепак содржината сама си бара помалку епизоди.

8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.807
    Леле значи
    каков крај има серијава :worried:ilent: :worried:ilent:
    . Не жалам ниту за еден момент поминат во гледање на серијава :clap: Се чудам зашто не ја даваат кај нас.

9. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.821
    Допаѓања:
    351
    Ја глеаше ли некој серијава?

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.434
    Допаѓања:
    136.576
    Конечно ја загледав серијава. Преубава е. Штета што не ја даваат кај нас. Плус и снимана е во куќата акде што се снимаше Забранета љубов па ми буди спомени на некои сцени и од таа серија.

11. Lozanoska

Lozanoska Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    361
    Допаѓања:
    134
    Не е нешто посебно

12. tessie

tessie Форумски идол