Ја отварам темава инспирирана од вакви стории,од кои преломно беше ова на девојкава https://m.youtube.com/channel/UCeG8NqhV_ro8vsj1gA6x-jg/videos Пошто официјално наративот е дека овакви случаи скоро и да не постојат( или се ретки) они во сето ова се оставени сами на себе,збунети,што е полошо не добиваат ни некоја помош од доктори кои ни самите не знаат како да се справат и помогнат пошто сеуште се работи за нова технологија(со сеуште незавршени студии на луѓе) не целосно позната и за нив.Некои и не веруваат да е поврзано со вакцината ни под разно и ги негираат ваквите случаи. Пошто има тема нус појави од вакцина,за оваа намената ми да биде во позитивен смер и фокус на решенија за исти и ствари кои успешно помогнале во намалување на истите настанати од вакцината против Ковид -19. Како и надежни случаи во кои можда сами по себе исчезнале по одредено време.
Ве молам некој ако знае нешто што помага кај нус појави нека пише. И дали има некој што имал нус појави и после одредено време му се повлекле? Очајна сум
Онака сум, некој ден океј и нормално се осеќам, некој ден катастрофа, нема правило никакво. Во темата реакции имам пишувано пред некој ден.