Форумџика на годината

Лек за нус појави и реакции од вакцина (против Ковид-19)

Дискусија во 'Коронавирус' започната од INNERBEAUTY, 17 март 2022.

1. INNERBEAUTY

INNERBEAUTY Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2017
    Пораки:
    2.460
    Допаѓања:
    5.447
    Ја отварам темава инспирирана од вакви стории,од кои преломно беше ова на девојкава

https://m.youtube.com/channel/UCeG8NqhV_ro8vsj1gA6x-jg/videos

Пошто официјално наративот е дека овакви случаи скоро и да не постојат( или се ретки) они во сето ова се оставени сами на себе,збунети,што е полошо не добиваат ни некоја помош од доктори кои ни самите не знаат како да се справат и помогнат пошто сеуште се работи за нова технологија(со сеуште незавршени студии на луѓе) не целосно позната и за нив.Некои и не веруваат да е поврзано со вакцината ни под разно и ги негираат ваквите случаи.

Пошто има тема нус појави од вакцина,за оваа намената ми да биде во позитивен смер и фокус на решенија за исти и ствари кои успешно помогнале во намалување на истите настанати од вакцината против Ковид -19. Како и надежни случаи во кои можда сами по себе исчезнале по одредено време.

Последна измена: 17 март 2022
    На Grimlinko му/ѝ се допаѓа ова.
  2. savageu

savageu Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2015
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    144
    Ве молам некој ако знае нешто што помага кај нус појави нека пише. И дали има некој што имал нус појави и после одредено време му се повлекле? Очајна сум ;(

3. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Како си? Какви нус појави има кај тебе?

4. savageu

savageu Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2015
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    144
    Онака сум, некој ден океј и нормално се осеќам, некој ден катастрофа, нема правило никакво. Во темата реакции имам пишувано пред некој ден.