Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Летен предизвик на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.413
    Допаѓања:
    103.331
    Да да, можеш да се прешалташ у секое време.
    Па не би рекла, тука некаде е.

На DaisyDoo и DevilGirl212 им се допаѓа ова.
  2. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    52.161
    Зависи како се храниш, баш сега разгледав и јас скоро се од намирниците веќе имам дома или редовно купувам. Освен месото, ама секако планирам да следам веге варијанти.

На gjoker4e и DevilGirl212 им се допаѓа ова.
  3. Ladyinblackkk

Ladyinblackkk Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2020
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    693
    Мене не ми е јасно дали вежбите ќе ни ги отвара ден за ден? Зошто пишува достапно за 4 дена, достапно за 5 дена итн.

4. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    52.161
    Да.

5. Ladyinblackkk

Се зачлени на:
    17 септември 2020
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    693
    Глупости, ептен безвезе зошто така има направено, немој да ми кажеш дека и храната ќе ја отвара ден за ден..

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.603
    Допаѓања:
    201.923
    Храната ја отвара одма, вежбите на почеток беа ден за ден, после сите наеднаш ќе ги имаш во вториот месец.

На crimson и DaisyDoo им се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    52.161
    Задоволна си до сега?

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.603
    Допаѓања:
    201.923
    Да, сум. Не ослабев нешто многу, оти не се придржував целосно, ама 80-90% од времето јадев и јадам по дадената исхрана. Полесно ми е, поубаво се чувствувам, знам што можам и како да комбинирам и кога, само сфатив дека треба јх во помал процент да јадам, дури и помалку од што е застапено во даденово мени. А има и комбинации што не ми одговараат, како спанаќот со праз и јајца со праз, па тие ги заменувам со други оброци слични по калориска вредност.
    Вежбите се добри и сосема доволни и за почетници, не се претешки. Кој има кондиција и искуство, може да си вежба плус.
    Единствен минус ми е успорен метаболизам, и не би знаела да кажам зошто ми се случи тоа, ама сега е ок. За тие два месеци кога се придржував, симнав 5кг од посакуваните 15, и уште стојам на таа тежина иако не се придржувам стриктно на режимот и од физичка активност имам само пешачење по барем 5км дневно.

Е да, не можам водата со лимон и ѓумбир да ја пијам на гладно, желудникот ме боли после тоа. Затоа во текот на денот ја пијам.

На senjorita-v, gjoker4e, KuklickaSk и 2 други им се допаѓа ова.
  9. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    252
    Здраво на сите сакам да се приклучам на програмата кај Ана пријавувањето е до утре.Имам прашање за вежбите дали се достапни во одредено време и ден или самите си одредуваме кога да се вежба ? Пример ако денес не сум во можност да извежбам нареден ден ?

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.603
    Допаѓања:
    201.923
    Сама си бираш кога ќе вежбаш. Секој ден имаш вежби за одреден дел од телото, два дена во неделата одмараш. Ти бираш кои вежби сакаш да ги правиш и кога.

На senjorita-v и soledad им се допаѓа ова.
  11. DevilGirl212

DevilGirl212 Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2019
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    1.319
    И на овој предизвик ќе има награди за најдобрите трансформации?

12. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    6.618
    Јас лично не би платила програма за вежбање, не само кај Ана, туку кај било која друга, од повеќе причини. Прво, што ќе дадам пари а знам дека нема да вежбам, првите неколку дена ќе ми биде интересно, после ќе ми здосади и ќе забаталам зошто треба да вежбам сама дома и некако немам така мотивација. Второ, на Youtube барем денес можам да најдам милион вежби за секој дел од телото, да имаш да си вежбаш секој ден и се комплетно бесплатни. Пример, Hana Milly ми е супер и има секакви вежби, сум вежбала вежби за гради, раце, грб, врат, што не сум сигурна дека кај Ана би ги имало - зошто сепак не се направени лично за тебе и твоите потреби, туку сите истата програма за вежбање ја добиваат. Сум гледала и други познати и не толку познати девојки на Youtube и супер биле вежбите, само што мислам дека подолго време од 10 дена немам издржано правејќи ги. :D

Друго што ми е чудно е што и ги имам гледано сликите на Ана од порано (и тоа не толку порано) и на една слика воопшто нема газ, на друга малку, на трета и е огромен, на наредна пак нема.. И не знам дали ги има правено сликите или има направено некој зафат, ама сепак тоа ми е лажно претставување а тинејџерки или млади девојки си мислат дека ако ја купат нејзината програма ќе направат огромен газ, што е нереално. Девојки што ги следам со години, со макотрпно вежбање цело време па не направиле толкав газ, едноставно тоа е генетика, и ако не се исхрануваш цело време на одреден начин и вежбаш со големи тежини и resistance bands, таков газ нема да направиш, па и тогаш дали ќе го направиш после години и години вежбање..

Ова е само мое лично мислење и јас би одбрала нешто поинакво ако у иднина се решам :D ама на другите што ја користат нејзината програма со среќа. :)

На senjorita-v, simoncelicius, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  13. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    52.161
    Мене па вежбањето во група (дури и онлајн) ми е мотивација, знам дека нема да се откажам затоа што ќе ме фати инает гледајќи во групата дека други вежбаат. :D

На senjorita-v, sunshinebabe, mal.ecka и 2 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.695
    Допаѓања:
    6.618
    Леле браво на истрајноста искрено. Мене може така да ме држи јакото една недела максимум. :D Порано тренирав бокс и друго е во живо со многу луѓе, те пука адреналин, ги гледаш другите вежбаат, плус тренерот ако те види дека дремеш одма ти доаѓа, а вака ни пари, ни група не ме спасуваат, ќе ме замрзи на пола и толку е од вежбањето мое. До мене е изгледа. :D

На senjorita-v и crimson им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.413
    Допаѓања:
    103.331
    Не и е нит правен газот, нит па на слики и е додаван, ја имам запознато, едино што на видеа и слики е малкуцка повисока од што се слика така, не е толку многу висока, а за газот тој и е. Она вежба стварно одамна и многу, така да тој мускул на нога и газ е дефинитивно од многу труд.

Со лесно на сите од денес!

На senjorita-v, gjoker4e, Macence_17 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Ladyinblackkk

Се зачлени на:
    17 септември 2020
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    693
    Мене малце ми е чудно искрено со толку храна на инста фит и со вежби од 15-20 минути дека ќе имам толку резлутат. Морам да кажам дека вежбите за стомачни и горен дел од телото (овој посебно) се тапа. Мене ми се монотони. Другите ми се супер, срга планирам ако можам по 2 пати да правам за да вежбам повеќе.
    Пазам многу да не претерувам количински со храната, немам вага да си измерам количина па така од око помали порции, ама пак сум скептична, иако скоро секој ден сум прегладнета вечерно време. :D

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.603
    Допаѓања:
    201.923
    Не е многу храна, таман е, дури и малку е. И јас така на почетокот многу ми беше и не јадев вечера, турбо вежбав и само си го успорив метаболизмот и се подув. Редовно јадење, количински како што пишува. Вежбите се ок, ама ако ти се монотони, најди си други на youtube. Доволно е 15-20 минути вежбање, ама ако сакаш резултат за две недели, тогаш секако дека ти се чини оти е малку. Реално, за секоја промена треба време. Можеш да се утепаш од вежбање по 40 минути во денот. Може и да јадеш помалку, ама ништо нема да постигнеш со гладување.

На senjorita-v, KuklickaSk, flawless. и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Ladyinblackkk

Се зачлени на:
    17 септември 2020
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    693
    Мене некој оброк не ме најадува, а ми се чини дека за диета па и многу ме е. Тој мајнд сет ми е од предходни диети каде сум гладувала буклавно и сега ми е лудно. А за вежбите очекував подинамични да е, и музиката и е промашена не е енергична да те држи.
    Пс: не платив кај неа за да вежбам од Јутуб, тоа можев и без нејзината програма да го правам.

На DevilGirl212 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.030
    Допаѓања:
    52.161
    Океј си е храната, по 1000-1500 калории на ден. И без вежбање можеш да си во дефицит. Јас не се придржувам баш по програмата целосно со исхраната, ама вежбам повеќе, видеото и + теретана.

Мене само стомачните ми беа монотони малку, другото океј.

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  20. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.413
    Допаѓања:
    103.331
    Имаше опција да се откажеш и да ти ги вратат парите, требало да ја пишеш. Не знам што очекуваше, мислам дека појасно не можеше да е објаснето од старт. Пиши и слободно, може и сега ќе се нафати да те исклучи и да ти врати пари.

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.