1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Летен предизвик на Ана Стојанова

Дискусија во 'Диети' започната од IAmPresident, 15 јули 2020.

1. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.119
    Допаѓања:
    13.387
    Доколку те мотивира мојот изглед, доволно е да си дел од армијата.
    Рече Ана во последното видео.

Што да ме мотивира, газот, градите, носот, устата, јаболчниците и веѓите? Па се е вештачко, пластично :D

Доволно е да се упатам на пластична хирургија , не кај тебе Ано :D

На Milobebence, CoverGirl10, Kaja991 и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Популарен член

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.249
    Допаѓања:
    19.542
    Па мотивира да вежбаш за да НЕ бидеш како неа:D

На ocicka2014 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  3. Amelia.

Amelia. Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    500
    Реално Ана ја интересираат само пари.
    Има добар маркетинг и си тера, последниве видеа се малце повеќе смешни и сѐ што прави она ми е некако превештачки. Посебно затоа што секогаш сака да претстави како она се грижи за секој член од таканаречената армија, а всушност и се битни само тие поблиските.
    И пред некој да рече дека ја напаѓам, си давам само издржано мислење затоа што во 2020-2021 се зачленив и јас и бев дел од тие групи на ФБ каде што она е многу ретко активна. И кога ја прашав за совет поврзано со здравје во тој момент, не знаеше да ми даде одговор односно не е воопшто компетентна за тоа и почна да го носи разговорот во скроз друга насока што немаше допирна точка со прашањето.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.159
    Допаѓања:
    8.795
    Да не грешам душа ама мислам дека не е тренер туку фитнес инфлуенсер со добар бизнис и добар маркетинг, како што и сама си има кажано.

Ако грешам и некој знае поинаку, нека ме поправи.

Претпоставувам дека има некој вистински тренер зад себе, или околу себе кој и помага околу програмирање.

Но да очекувате дека индивидуално ќе ви помогне, мислам дека е залудно.
    Пак да не грешам душа, можеби си има знаење, ама дефинитивно не изгледа така.

Доволно е да се слушне еднаш што збори.
    Протеините "согорувале" најбавно во телото, а биле најмалку калорични, и најмногу ја зафржувале ситоста.
    Ништо од ова не е точно.

Протеините и јаглехидратите имаат еднаква калоричност.
    Во телото најбавно се разградуваат мастите, а најдолга ситост дава храната полна со влакна.

И ова е само еден пример...

Нејсе, фалењето дека имаш ослабено најмногу жени во Македонија е знак за успешен маркетинг, а не знаење.
    Најлошиот тренер/инструктор/инфлуенсер со малку повеќе движење и малку помалку храна ќе му помогне на седентер да изгуби 5 кг.
    Дефинитивно има најмногу новчаници ослабено во мк хахах.

Како и да е, не игнорирам и негирам дека луѓе имале резултати и направиле успешни трансформации.
    Туку само потенцирам дека има разлика помеѓу тренер и инфлуенсер - кој наводно нашол "поедноставен начин" (самата го вели ова) како да се дојде до посакувани резултати.

Инфлуенсерите си имаат свое место во фитнес индустријата и си газат одамна. Само кај нас е релативно ново, па луѓето не го сфаќаат бизнис моделот.
    На некој ќе му одговара, а на друг кој сака личен пристап не.

И тоа е супер, секој има различни работи кои го мотивираат да стане и да извежба, што веројатно на крај е најбитното.

Последна измена: 29 септември 2024
    На Eli23, Lanna89, Elen4e89 и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Amore.Mio

Amore.Mio Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2021
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    697
    Еве не знам кој не е нормален човече! Ако имаш нормална бременост и ако сакаш малку да се размрдаш што се вели зошто да не вежбаш? Сигурно нема тегови да дигаш одма.
    И која би купила програма? Некоја што веќе има вежбамо а еве не знае што треба во бременост па да има некој водич, башка што имаш супер и вкусно мени за идеи.Сигурно некоја што не мрднала со мал прст предходно нема да и текне да вежба сега оти Ана и направила реклама.
    Секако дека се консултираш прво со доктор, ако е се во ред тогаш тераш даље ако не се знае, се одмара и тоа е тоа. И на горе наведените може да им се забрани да вежбаат, не значи дека ако некоја е професионален спортист ќе нема проблем и забрана од доктор.

На AAKG му/ѝ се допаѓа ова.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    18.945
    Допаѓања:
    101.065
    Одлична критика. Издржана пред се. Не го спорам нејзиниот труд, ја ценам за тоа што работи и ми помогнала многу нејзината заложба, а мојот труд, но стана многу маркетинг малку работа. Програмите се исти вежби во круг, исти рецепти и веќе дури и нема иновативност и нема ништо посебно. За денес каква глупост има за ручек, тоа во уста не се става, макарони манџа со грав и просо... Пак ќе речам, за мене она е една од најуспешните инфлуенсерки, работата до сега и беше топ, се труди нешто да постигне повеќе, ама губи на квалитет.

На Elen4e89, Milobebence и Ajronmen им се допаѓа ова.
  7. Annniee

Annniee Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2021
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    9
    zdravo majki, da ne ima nekoja majka zelba za slabeenje
    bi predlozila dokolku saka nekoja majka da ja podelime programata na Ana Stojanova za postpartum, za majki doilki

Dokolku saka nekoja majka moze da se dogovorime da ja podelime sumata posto realno e masala visoka

На Трагедијаупмм му/ѝ се допаѓа ова.