Менувам жена (Menjam zenu)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од inimini, 31 август 2011.

1. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Прво видов дека нема наслов менувам жена. а што мислите за емисијата, јас искрено ке кажам дека е интересна и дека е либерте, слободна.

На Quuen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Мене ми е глупост невидена :^)

На le.soleil му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Wilde2105

Wilde2105 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    24
    Глупа емисија за тупење мозок со селска демагогија. Сељачишта клети се нак*рчиле мислат главни се што ги пуштиле у 30 минутна смешна емисија ... Кокошки бркаат пиз** им матер.. Децава наместо дискавери да почнат да гледаат да се едуцираат, им трујат тоа малите мозочиња со " мењам жену " ... Балканска ни работа :lol: :rofl:

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. lovemebaby

lovemebaby Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2011
    Пораки:
    234
    Допаѓања:
    174
    Тоа ти е смо за тие што немаат работа,да го пуштат мозокот на “пасење“ и да не им е гајле.А многу ме нервира кога им ги пуштаат видео пораките па ке почнат да цмиздрат |( .Па кој ве тераше да се пријавувате бе?Океј е за гледање али за пријавување Не!

5. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Мизерија!
    Емисија створена за популација ослободена од секакви обрски и недоволно образувана за да сфати дека тоа се чисти глупости!
    Кој ја гледа: деца кои не знаат да пишуваат битно мењам жену гледаат, баби и дедовци кои немаат попаметна работа и некои од оние теткици кои сем Гранд и пинк друго на тв не пуштаат. Притоа не се вработени истите и најчесто недообразувани.
    Туку за емисијата да докажам: според мене не вреди потрошеното време на неа. А најглупав ми е делот со сретнувањето... Па тие лигавења, бакнежи леле мори мајко...ко сто години невидени. |(
    Па ако не можеш без мажот што бараш да се пријавуваш?
    Е да, парите пусти...

На antonina му/ѝ се допаѓа ова.
  6. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    И тоа 7 дена, или 5 беа :puke: , па кога стигнаа да им фалат у п.м, излегле ли тие од дома у животот, рикаат ко недај боже се да им испоумрело...мизерија, беда, немам зборови за ова т.н шоу, или што и да е...
    Инаку најголем дел од домаќинките го гледаат знаете ли зошто???
    Да виделе како им е по дома средено на луѓето...
    Проста раја, ова ми го кажа комшивка, верна обожавателка и непоропуштувачка на емисијава....крај...
    А тие па кутри, дома несредено, нечисто, мизерно, наместо да затворат со катанци никој да не ги види, тие на телевизија ќе се покажуваат... :puke:
    Брука, брука...
    Па кога ќе си дојдат, и која од која по храбро и по одлучно ги кине правилата на таа што била пред неа...абе горди, се подмочуваат, свршаваат у моментот 100%, најголемо достигање во животот... :puke: :@ Уф ама сум и наку*чена на емисијава, конечно негде да се искажам :@

Уф

На 1209, LadyNN, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    По сеЉачко, здравје. |(

Стопани и домаќинки, така се претставени.
    Па овој стопанот - ,,чорбаџијата,, демек, требало козата да ја бања сабајле во 5, ама жената мора да стане во 15 до 5 (битен момент), и кафето и топлата ракија да му е на масата, дека нели вистинската домаќица така му правела. Ахам како не, сигурна сум, чешај си го дупенцето.
    Детиштето се прави фраер пред камера, па нели сите балканци се ококоравени во емисијата, па не сака да се разбуди, па се дере како малоумен по новата мајка.... и на крај станува и не сака да јаде леб и салама, дека претходно јадел нели палачинки и млекце за појадок. Ахам, и на тоа чешни се....

На кој ден таму плачат едни за други, како што вика Енца како да немаат испаднато сами некаде од државата.... и обавезно свекрвицата е стокмена до снајката и ги лепе муцињата, и се гушкаат пропратно. :D И да, кога се испраќаат се бакнуваат по 3 пати во уста, и снајка и свекрва, и стопанот со домаќинката, и децата со сверквицата.... не се знае кој со кој. :D :D

Сеир е оваа емисија, што да кажам.
    И да, разбирам дома да не ти е во последна мода, разбирам и најстар мебел да имаш... ама троа од троа да се одржава бе, зачистено да е. Тука, нееее бе братче, се е така оставено, а кога новава ќе дојде сакале чисто, па не чистела оваа.... па не перела.... демек онаа вистинската ги остави пицнати да мирисаат на ленорче и освежуваче.

Емисија што затупува. ;)

8. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    2.240
    Колку ми е проста емисијава, леле мајко. Мислам, се гледа по однесувањето на луѓево, стварно ми е многу мизерно. И србиве многу лоша слика оставаат, не се баш до толку. Ама они си знаат ајде. И со "Прељубници" и со "Се за љубов" и "Свадба за 40 часа". Сите ми се онака простички.

9. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    се некои сељаци се пријавуваат на емисијава незнам мене просто ми е многу 6 дена само коа ќе се видат мислиш на пуст остров со години биле раздвоени |(

10. getting.started

getting.started Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    13
    Јас ја гледам кога мие досадно. :D
    За бркање досада е одлична. А инаку е чиста глупост !

11. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.160
    Допаѓања:
    124.544
    Селско,селско многу селско...Не велам дека никогаш не сум го гледала.
    Ама ајде де,отишле на 5 дена некаде и цмиздрат плачат,во несвест паѓаат :|
    А некои пак,она типично сељаче кое продава памет,ОМГ би го истепала да е до мене.Се пријавиле само за телевизија да солат некој памет што и они го немаат,демек фраери.
    :puke:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Мене ова ми се чисти глупости.
    ГЛУПОСТИ!

Емисијава ми е катастрофална и не знам кој бил толку „талентиран“ да го измисли целиот концепт.
    Јас од утре правам емисија Мењам муж!

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.184
    Допаѓања:
    81.707
    А зошто нема и менувам свекрва? :D

Шала на страна, емисијава, плус онаа Прељубници, или како и да беше се еден голем булшит.
    И што ми е мене гајле кој со кој мењал жена и како таа кука и лелека...Очигледно е дека луѓево си ги менуваат жените за парите кои ги даваат на крај, хм ?
    Па и сите глупости, кавги со новодојдената мамичка да им ги гледа цела Србија (богами и Македонија).
    Глупаво ми е, не гледам никакво ''дружење'', ниту пак можност за стекнување нови пријателства на таков, да не речам блесав начин.
    Не можам да ја сфатам смислата на емисиите од ваков карактер. Не.

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    По дебилно и по глупаво нешто од ова нема.
    Одвратно :puke:
    Не можам друго да искоментирам, зашто никогаш не сум успеала да го догледам цело. Кога и да го сретнам на тв, природата ме повикува |(

15. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    :lol: Српско сра.е у боја :lol:
    Глупости невидени емисијата ја имам гледано еднаш во мојот живот и тоа кај вујна ми им бев на гости. Несмеев збор да преречам се следеше со 4 очи :D :D . После таа тортура го избегавав терминот и кога трае емисијава не одам по гости да не ме стрефи некој шок... ]:)

16. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    120
    Поглупо нешто нема на свет,тие сигурно не го правет тоа ,ГЛУМАТ 10000000% сигурно

17. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    По глупа емисија од таа здравје... |(
    Се гледа и по тоа какви сељандури се пријавуваат.

18. lucky-girl

lucky-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    не можам да замислам некоја си таму секаква да ми се појави на врата со цела екипа камермани и да оди секојдевно (не знам колку дена-не пратим) по неа за да направи -шоу- кое утре треба некој да го гледа како таа изгледа кога пие кафе,чисти,се кара со децата и свекрвата и слично. НЕМА ШАНСА! има такви сакаат некаков (неможам да го наречам ни публицитет) и слава со своето село или град... за мене не доаѓа во предвид,за наши простори ова не е,можеби на запад ке им биде нормално но ние тука сме малку поразлични и со други ставови.
    МОЕ МИСЛЕЊЕ! :!: поздрав

19. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    поглупа емисија немам видено :puke:

20. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Идиотизам,дебилизам и примитивизам извира од оваа наречи ја "емисија".
    Типична српска работа,го отупеја веќе со емисии од ваков тип.Прељубници се џвака некако но ова е чиста катастрофа.
    Дајте некој нека го запали Пинк,ми се смачи веќе од кичот и невкусот што го презентираат :puke: .И сите Фарми,Кланици,Гранд пародии,Менење жени и останати глупости.Само човек со мало ниво на интелигенција и природен сељачизам во себе би гледал вакви работи.