Мини веб серии

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од Hipster, 17 март 2015.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Во последниве години почнаа да се доста актуелни мини веб серијалите, кои најчесто ги има сите епизоди на youtube каналот или на некоја веб страна.
    Се работи претежно за кратки епизоди, од 5до10минути, и не голем број на епизоди. Самото име кажува дека се достапни само онлајн, значи не се прикажуваат на ни еден телевизиски програм.
    Дали ги гледате?
    Која ви е омилена мини веб серија?

Додуша ние како што сме затуцани и се мораме да гледаме онлајн и да симнуваме од нет, ама сепак се работи за посебен вид серијали, кратки со јасна порака на крајот на секоја епизода. Доста се концизни, нема околишење и безпотребни сцени и дијалози.

Јас досега имам гледано само полу-тинејџерски и лесни, но баш би сакала да најдам мини веб серија од друг жанр.

2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Не сум посветила големо внимание всушност, сега кога ја видов темава баш се заинтересирав да побарам некоја. Пред доста време пратев The Guild главно поради Фелиша Деј, меѓутоа и тоа кратко траеше. Сега видов дека има некоја со Миша Колинс, ќе си ја пуштам :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    20.540
    Онаа со Adult Wednesday ми се свиѓа :) Како демек пораснало девојчето од Адамсови и таква морничава ги вади сите од памет, и што знам интересно ми е :D

На kravce, 1209 и Hipster им се допаѓа ова.
  4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Еееее и јас ја гледав, и нешто и направиле сега проблем со копирајт. Ми недостига, морничаво и смешно ми беше во исто време.

На jacqueline.s му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 41319

41319 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    173
    Carmilla :inlove:

6. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Супер тема, дај пишете повеќе предлози :)