Бидејќи често збориме и имаме теми за најдобри актери и филмови, и за оскарите, но не и за противтежата на оскарите-Golden Raspberry Awards или Златна малина. Прв пат е доделана во 1981 година. Со златна малина се закитиле Силвестар Сталоне- и тоа 10 пати, 30 пати бил номиниран Номинирани се Еди Марфи за Норбит(ептен заслужено) и Бен Стилер за повеќе филмови. Знам дека и Парис Хилтон се има закитено со ова, тотално незаслужено нели На мој филм/актер(ка) би и дале Златна Малина? А на нашиве, Македонскиве??
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Парис Хилтон, Ким Кардашиан Mеган фокс џени фром д блок Кирстен Стујуарт со нејзината вечно фамозна покер фејс, заедно со оној вампирот нејзин, и оној црниот од истиот тралала филм... Mене искрено Cилвестер Cталоне ич не ми е лош актер, за да заслужи малинка бре уф, јас баш си го сакам Pамбо серијалот, со него си пораснав, и никогаш нема да ми здосади и Eди Mарфи ми е интересно човече ни него не би му дала малина Hа тие сега за сега
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) за првиве, само будала треба да си за да побиеш, ептен се согласувам :up: ма да кимка не глуми и филм, т.е уфф забораив порничите, ма да и за тие златна малина е многу. А еди марфи е крал, но во норбит мене таму ме има разочарано. Не го глеј срамота филм. Инаку е цепки да
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Aбе Kим глуми во оној дисастер муви нели има една сцена таму, мислам дека е една таа сцена е вредна 8573 малини Hа јутуб ја имам видено сцената шта да ти причам A ми текна и на оние кокошките Oлсен близначкине, лееее толку ми се лигави серка ме пука од нив и на дизни и компанија Mајли Cајрус Cелена гомез и тие по 100 малини да печат колач по дома
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Ме пресмеа да непукнеш Видиш не сум го гледала тој, ќути нешто паметно. Дополнување: Номиниран и добитник е овој од Остин Пауерс со некој филм од пред 3-4 години, Мајк Маерс, филмот не го знам, не е битен, битно фацкава е само за маскота на златна малина! Исто и Сексот и Градот 2, колку би се сложила незнам. Новиот на Индијана Џонс, незнам како исто златна малина за филм.
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Eве за филмови него и Pierce Brosnan I KIM KARDASHIANNNNN хахааххаха во дисастер муви не сум згрешила јас чим и дадов малина Multiple Nominations: 7: The Love Guru 5: The Hottie and the Nottie, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale and Disaster Movie 4: The Happening and Meet the Spartans 3: Witless Protection and Postal 2: Meet Dave, 88 Minutes and What Happens in Vegas Multiple Wins: 3: The Love Guru 2: The Hottie and the Nottie
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Парис Хилтон,Мајли Сајрус,Селена Гомез,Ким Кардашијан и компанија не ги ни сметам за актерки. Кирстен Стујард.Да е до мене,за секоја улога ќе и давам златна малина.Само еден израз на лицето има . За Меган Фокс ич не ме трпи срце да кажам дека е лоша актерка оти ми е многу убава и симпатична селебрити фацка но што не ја бива за глума,не ја бива. Џесика Алба само убава фаца а глумењето ужас. Лив Тајлер исто ми е многу неталентирана.За други што знам,не ми баш текнува.Само не знам зошто нон-стоп ги номинират Камерон Дијаз и Ештон Качер,мене ми се баш интересни кога глумат. За Филмови: Twilight Нека ги собере сите малини,очаен очаен очаен филм. Transformers[ b]Land of the Lost[/b] Material Girls Fantastic Four
Награда Златна Малина(Golden Raspberry Awards) Убаво што ја спомна Меган Фокс, јас па би и дала, што фајде ако е убава,ма да и таа убавина кај неа ми делува пластична и нафурана, а од глума нема ни г.До кога ќе бираат глумци и глумици по лепота, ќе имаме фаил филмови и квази филмска уметност, т.е ќе има во Холивуд Од кога се појавија тие pretty face или body посебно ова второво, ми се одмилени филмовиве, т.е не сите ама повеќето. Не знаат да глумат се лигават, ги форсираат, и ги уништуваат улогите. Исто ја ставам и Џесика Алба иаку нависитна ми е преубава, премила, природна и океј за гледање, ама уста да не отвара Фото модел би рекла за неа. Има толку многу предобри актери што не се воопшто познати како Холивудскине мега звезди, со брилијатни улоги а скромен ангажман. Камерон и Ештон се така така, не ги ставам ни како добри, ни како лоши, средно жалосно, веројатно дека глумат се во еден тип на филмови, ептен ми се шаблонизирани, глупи, празмоумини комедии, со ретки исклучоци! Бен Афлек исто е исфорсиран до даска, и е катастрофален глумец, а го актуелизираат само заради тоа што е секси, што пример не станува збор за Рајан Рејнолдс. Бен Афлек едно 5-6 малини, ако нема(што чисто сумјам дека нема) одма по пошта ќе му ги пратам