1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Најдобра другарка - расипувач на врска

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од tinka.tincence, 24 април 2011.

1. tinka.tincence

tinka.tincence Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Со мојата "најдобра другарка" се дружевме уште од мали.Се си кажувавме.Но одеднаш се се смени.Се заљубив у момче со кое што имам моментално долга врска, и она ко да сакаше да ми расипе со него.Глеаше дека многу ме сака а и јас него и ко намерно да збореше за мои бивши пред него и после ние се каравме.Ја опоменував тоа да не го прави но залудно.И после некое време се смени.Почнав многу да се караме со дечко ми.И така додека бевме скарани се смвав со бувши и и бившиот се му кажа на дечко ми.И тој бившиот јадел гомна измислувал ствари за мене и таа најдобрата другарка го бранеше него викаше мене не ме интересира што се случило помеѓу вас .. и ми пиша порака да сме праеле муабет ама јас ништо не и вратив и несакам да и зборам више не ми треба таква другарка.Ве молам кажете ми дали сум во право .

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    најдобра другарка = расипувч на врска

Срам да им е да им е срам што ти направиле! :D :D

3. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.445

Мене ако ме прашаш, после вакво нешто, решението е очигледно... Подалеку и од бившиот, и од дечко ти, и од „најдобрата другарка“. После вакви заплети и расплети, ситуацијата може да оди само уште толку по надолна линија.
    Собери сила и хаброст, и сврти им грб, колку и да ти е тешко.
    Среќно! :)

4. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.286

Не ти треба таква љубоморна другарка ама ако те викнала за муабет оди разговарај.
    Ама и ти не си цвеќе за мирисање, на првото карање со дечкото се муваш со бивши. :)
    Мавни се од цела таа тројка дечко, другарка, бивши не продолжувај да се заплеткуваш.

На love23 и Nightwalker им се допаѓа ова.
  5. tinka.tincence

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1

Таква грешка више не правам.А другарката и бившиот секако дека ги баталив али дечко ми неможам.тој секогаш е тука за мене и коа ми е најтешко и коа сум најсреќна.и цело време ми викаше дека таа не ми е другарка али јас глупава му викав доста не збори така али ете се случи.И дечко ми ми прости за тоа што се мував со тој и ги средуваме односите и мислам дека иде на подобро .. :D

6. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.676

ТРГАЈ СЕ ОД ТАА ДРУГАРКА ПОД ИТНО, И МЕНЕ МИ СЕ ИМА СЛУЧЕНО СЛИЧНА СИТУАЦИЈА И ЗНАМ КАКО Е, ОД ТАКВИ ЉУБОМОРНИ ... ПОДАЛЕКУ

На Audrey.Hepburn и tinka.tincence им се допаѓа ова.
  7. unlucky

unlucky Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    78

а зошто да се караш со дечко ти ако се сакате, зошто после да патиш по него и да и го прајш нејзе кејфот.. најубо да ги отпишиш и бившиот и неа.. и да си продолжиш напред со дечко ти..
    како и да одлучиш.. ти посакувам среќа ! :D

На tinka.tincence му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Symona

Symona Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2010
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    60

Се се врти во круг ]:)

9. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.344

И сега аплауз да не очекуваш за заклучоков?

На unlucky му/ѝ се допаѓа ова.
  10. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    672

убаво што си ја тргнала, така и треба, што ќе ти ја понатаму, но мислам си згрешила кога си се смувала со бившиот, ако не одело со дечкото, еден отворен мубает меѓу вас двајца да направевте колку да видиш дали може некој компромис да најдете, но ако не бива, требавте да раскинете и да тргнеш со друг, вака ти си го изневерила и повредила.

11. tinka.tincence

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1

јас најголемата грешка ја напраив иако на почетокот тоа не го сметав за варање затоа што коа и да се мував со него раскината бев во дечко ми али раскинување на 2-3 дена.тој бившиот најголем кретен испадна што му кажа,а знам дека намерно беше колку да раскинеме ние и јас да бидам со него.епа нека пукнат сите али дечко ми се ми прости и гледам дека од грешките се учи . :D

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.159
    Допаѓања:
    22.958

срце ич да не се секирашш..не си единствената шо си имала таков проблем,мојата "најверна" другарка шо не праеше,ако бендисавме двете некој, стално ми велешее јас сум поуба јас ќе го фатам, отпиши ја не ти е другарка,не ти мисли арно..зато јас поќе АМИН со такви чупиња ;)

13. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.943

па таа воопшто не ти е ни другарка ако влетва во твојата врска на тој начин тоа ако прво треба да се знај
    до сега фаламу на бога ваква работа ми се нема случено
    но долколку се случи сигурно со косата нејзина ќе ги бришам плочките и чао ќе му речам
    а ако дечкоми и дај повод и со него рачно се поздравувам мн.лесно и едноставно одат кај мене ти е работи

14. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    1.982
    Допаѓања:
    26.305
    Тууу исти случај имав и јас со мојата Најдобра другарка веке Не ...
    Ми расипа 2 врски .. ај за првата врска некако премижав а после ми пукна филм и се испокаравме
    Најлошото за мене помина нема веке кој да се меша и да расипува него нејзиниот сегашен дечко го испокара со сите негови другари и така сами Срекно си живеат :D :D :D :D

15. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.609
    Допаѓања:
    4.380
    Имав таква другарка на крај во кревет му се пикна |( на крај сватив ниту тој а ни таа не вредат за моето внимание и нерви

16. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    како прво таа воопшто не тие другарка, ама ти не си требала по секое скарување да се муваш со бившиот а уствари каква е таа врска кога при првата кавга се враќаш на бившиот. а другарката не заслузува да и се испулиш а камоли муабет да правите, јас мислам дека помеѓу вас се е кажано. Батали ја другарката не ти треба таква личност во близина

17. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    870
    таа ти била се само другарка не подалеку од неа

18. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    152
    леле мене ми иди да ги убијам таквите „другарки’’добро која може да го направи тоа не сфакам колку е ниско и курвесто за грев се денес некој девојки леле се нервирам многу кога ке читам вака какви работи ви имат правено,леле ми се поврака :envy: :envy: :envy: :envy: Мене ми се нема случено тоа ама знам една девојка која си одеше со дечкото некаде 6 месеци мислам и нејзината најдобра другарка му се муваше истовремено со дечкото.Нјатргаично е тоа што кога курвата другарка спиеше со него а оваа другата му се жалеше неа дела му било страв да му дај и такви глупости а ова му велела немој рано ти е,и замисли тој дечкото ја земал курвата од кај другарка и пред врата т.е од кај неговата женска кога ова му биила на гости одвратно

19. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    607
    Ебате другарката. :swear:
    Од такви како неа стојат младиве у место.

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.811
    Тинка, знам дека не сакаш очи да и‘ видиш на другарка ти, ама поарно е да се видиш со неа, да направите јасен муабет и да и‘ кажеш во очи дека си разочарана од нејзиното однесување и дека таа повеќе не припаѓа во твојот живот. Подобро е кога се работите јасно расчистени.