Секое годишно време си носи своја убавина. Насловот кажува се, во кое годишно време си ја замислувате вашата свадба? Јас кога ќе правам свадба сакам тоа да биде во есен -
Најпогодно годишно време за правење на свадба. рано ми е за свадба хахахах ама омилено време ми е зима, мислам најубаво е тогаш
Најпогодно годишно време за правење на свадба. Мојата беше во август,и ден пред свадбата имаше дожд Секое време си има своја убавина а ако се подготви се убаво за свадбата се тоа ке се вклопи и има уште поубавина без разлика кое време ке биде. Најубаво и најважно е позитивна атмосвера и весели и заљубени младоженци
Најпогодно годишно време за правење на свадба. Мислам дека не е важно времето , важно е да има многу љубов! Секое год. време се одликува со посебна убавина , што го прави посебно и поразлично од секое друго, нели.. Мене ми се допаѓа пролетта , и зимата (за свадба) Секако , тоа не значи дека не обожувам лето и есен. Напротив.
Јас не планирам да правам свадба но ете ако се премислам дотогаш тогаш сметам дека во лето е најдобро. Временцето убаво, топло, пријатно, најсоодветно, а не по бунди да ми идат.
По мене најдобро е во пролет,месец Мај. Не е ни ладно,не е ни премногу жешко. Но, сепак тоа е индивидуално. Најважно е да се сакате со партнерот.