Пребарав и не најдов ваквка тема.. Веќе имаме тема за најантипатичните.. Па ајде малку да свртиме на спротивното,кој ви е вас нај симпатичен лик од турските серии кој едвај чекате да го дадат?? Еве јас Зубуљ ми е интересен оти на моменти знае нешто да откине... Ако ми текнат ке додадам ..
Дефинитивно најинтересен и најсимпатичен Од завршените серии , Каанчее Савашшш Омер Спојлер Можи има од завршените серии, ама овие најмногу ми беа симпатични
Извинете сега сум малце оф-топик ама да не го глумеше ова детево што го глумеше каан да не го глумеше и мустафа во величествениот??
Ибрахим- мажот ми хахахаха Исто така Шехрезад ми е симпатична НАЈЖЕНКАР од сите БОРА Најантпатична Јасмин
Не сум љубител на турскиве серии, но едно срценце нема никогаш да го заборавам, Душиче мало, штрбавко
Најсимпатични: Хурем, Осман, Малкочоглу, Шехерезад...(не ми текнуваат други ги имам испозаборавено ) Најинтересен лик: ЏЕВРИЕ
Џеврие од Кога лисјата паѓаат. Абе ѕверка е! Малкочоглу, Бали Беј (љубовта моја ) од Величествениот Султан. Душичкава Омер од Љубов и казна.
Мете Мете, метла да го метеее и кај мене да го донесе! Шала на страна. Само поради него филмов го гледам
Најјебозовни ликови од турските серии ми се овие двајца - Мехмет од Ѓумуш и Бали Бег Едно црно, едно бело Да земеш да ги
Симпатииве да ги ставам да не плачат Овој...аууу срцич... овде многу личи на Лукас од Бразилскиов „Клон“ нели? Само нАли, стопати е поубав Спојлер и овој ла бејб (да се изразам у Џони Браво стил )
јас би сакала да ги дадат Tuba Büyüküstün i CANSEL ELCIN vo filmotGONULCELEN prekrasen film a bi sakala i da go dadat ASI јас се извинувам малце офф топик ама го обожавам GONULCELEN најубава турска серија што сум ја гледала некогаш