Пуцајте да видиме, каде луѓето ви се нај привлечни? Мислам дека на точно место ја поставувам темата. Ако има слична кантирајте ја.
Мислам дека нема таква нација. Секаде си има убави луѓе, како сега нација да избереме... точно е дека некаде луѓето се карактеризираат со посебен шарм, кај некои други пак поистакнато е убавото лице, очи, коса, ама дека може некоја нација да се прогласи за НАЈубава не би рекла.
Отприлика Србите, Бразилците, Грците, Русите, Шпанците и Јужна Амерка, латино нешто А најгрди се Англичаните ама најпаметни(или некој друг позитивен суперлатив)
Во секоја нација има убави и помалку убави луѓе. Али песнава кажува се . Исте жеље иста нација то је добра комбинација...
Skandinavski nacii Amerikanci Rusi Holangjani Ukrainci Portugalci (pa i Brazilci) Italijanci Argentinci Srbinki i Turchinki (mazhite i ne bash) A sekade ima ubavi i neubavi lugje, ama ako vekje postoi prashanjeto...
Така е, кој ќе не смета за најубави ако не ние самите себе си . И Македонките за мене се број 1 . А на второ место би ги ставил Шпанките. Еве и пример за тоа.
Ахам, али стварно сме најубава нација Убавината доаѓа одвнатре! Не викам дека и другите нации не се убави, али ние сме најубави тоа е факт !!