Бев многу возбудена што почнав да пишувам со едно момче и се запознавме во живо. Не изгледа толку добро колку на сликите но имаме многу за зборување. Знам дека мислењето на другите не е важно но ми влегоа во главата , не му,се допаднал на моите другарки.(не е толку лош. Има симпатични црти) Како да продолжам да контактирам со него без да ги гледам тие мали детали?
фејсбук и живо Хмм епа тоа до тебе зависи.Ако ти се допаѓа продолжи да контактираш со него,инаку со сила ништо не бидува.Мали детали?-Нема тука совет,ти реков или ти се допаѓа или не.Ти треба самата да одлучиш.
фејсбук и живо Ќе продолжиш на тој начин што на прво место на пиедесталот ќе го ставеш карактерот. Убавината е релативна работа,минлива.Но карактерот е тој што ќе те задржи покрај некоја личност. И последното нешто што треба да те интересира,е дали на твоите другарки ќе им се допадне или не. Можеби и на тебе нивните дечковци не ти се допаѓаат,т.е не ти се симпатични,но за вкусовите и преференциите не се дискутира. Мој совет ти е ако карактерно ти се допаѓа дечкото,и имате заеднички ставови,интереси и гледишта кон нештата,и секој нареден муабет ви е спонтан и ти уживаш во него,би ти препорачала да ја продолжиш комуникацијата со него.Што знам,можеби од сето ќе излезе и нешто повеќе Поздрав и се најдобро!
фејсбук и живо Карактерот е најбитен.Најмалку треба да те загрижува што мислат твоите другарки.А то како да продолжиш да контактираш со него зависи од тебе.
фејсбук и живо Јас би рекла стави крај. Штом е доволно туѓото мислење да ти го разниша мислењето што ти си го имаш за партнерот, утре фали уште таму некој трет десет да рече нешто, и пак ќе почнеш да се мислиш. А и од друга страна, тоа е и еден вид навреда за него.
фејсбук и живо Благодарам, денеска се уверив дека карактерот е поважен од изгледот и најмило ми е што ме почитува
kako treba i sto treba dajte mi predlok najprvo koga ke se vidam so edna devojka sto treba da ja prasam znam deka treba da ja muvam
Не можеш да продолжиш без да ги гледаш тие детали. Едноставно прифати ги како такви. Друго, испуши му го или имајте секс и можеби ќе најдеш нешто што уште повеќе ќе ти се допаѓа па ќе ги направи тие детали неважни.
Јас искрено не би можела најпрост пример да одам со некое момче што ме напнува по 5000 пати на ден и сега сфаќам како е, може не дај Боже сум била таква, оти не е здраво и да е најпрекрасен дури ми иде во мојов случај во полиција да го пријавам, апла ми праи притисок да бидеме заедно, а знае дека не е можно, оти никаква хемија нема кога ќе му го слушнам гласот, а за разлика од него што не знам паѓа во несвест и се слага со се` што ќе кажам.... Изглед ќе преболиш, ако си расичистиш во глава дека и да е остарен тој човек ти би сакала да си со него, јас малце од друга перспектива си ги глеам работите, не секој што ти одговара карактерно е тој тој за тебе... Да не ставам наводници и чуда... Сама одлучи се, има една таква емисија на тлц.. Dating in the dark и од таму сфатив колку има врска изгледот... Паѓам на насмевки, кај секој и слично да не се опишувам.... Ако ти е убаво кога те гушка, батали другарки најискрено и со среќа!
kazete mi devojki ili sto da pravam imav vrska so sakaniot 2 godini od koj raskinavme za glupost i sega 2 godini se gledame redovno so emocii kazete mi sto da napravam za da go zadrzam i povtorno da bide so mene vekje 4 godini eden bez drug nemozeme a pak ne mozeme eden so drug
Сепак треба да го разгледаш и карактерот што го знаат другите повеќе од тебе .. гледај му го КРАКТЕРОТ пред се а не убавината
Карактерот е најмногу битен...и не е важно дали ке и се допадне на твоите другарки гледај си ти за себе и ако тебе ти се свиѓа контактирај со него а ако ти се вистински другарките ке те сватат...