Не разбирам што сака со мене

Discussion in 'Канта' started by caci-55, Nov 12, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. caci-55

caci-55 Истакнат член

Zна~и вака , уште од првиот момент кога дојде да се запознае со мене јас веднаш поцувствував пеперутки во стомак :inlove: но тое беше пред 2 год.за цело ова врме тој сакаше да биде со мене но јас не знаев да ги про~итам неговите знаци е пред една год си фати девојка :worried: и беше во врска со неа 1 год па пред 2 месеци или нешто помалце раскинаа... летото воопшто не се видовме ни пак бевме во некои блиски односи но кога си отидовме за ск.(по шо не сме од таму) зивееме на 2 мин еден од друг и се гледаме постојано а и плус имаме доста зедни~ки пријатели се смувавме ,пото~но тој една ве~ер изненадно ме бакна :* и така по~на после таа ве~ер го немаше воопшто јас се налутив ,после тоа и го викнав на кафе да му ка`ам дека нема потреба да се ибегнуваме....после неколку денови пак на излегување тој пак дојде по мене кога си одев и бевме заедно и ми вика дека единствено што знае е дека му е убаво со мене но дека само што раскинал со друга и му треба време за него дека не мо`е да ми вети врска...е сега тоа беше пред месец дена а од тогаш ни трага ни глас :worried: :worried: ...па дали тоа негово избегнување да ме види зна~и дека не сака да биде со мене по шо кога ке ме види главата на долу и не ми прави баш многу муабет... :sweat: :sweat:
    [mod-tekst:keinwdf7][/mod-tekst:keinwdf7]

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Паааа, убаво ти кажал дека само што раскинал со бившата и му треба време да лечи рани, можеби е искрен неговиот одговор.
    Сигурно му се допаѓаш и затоа ти вели дека му е убаво со тебе. Но, пази можеби и сака не обавезателна врска со тебе мислам мување а твое е дали ке му дозволиш или не. Времето ке покаже што сака а и самата можеш да процениш дали му се допаѓаш или не на типот.
    Не ги искажувај веднаш твоите чувства зашто може да го злоупотреби тоа.

3. macence85

macence85 Популарен член

Јас би ти рекла дружи се со дечково. Ама не биди нападна и нека не ти летаат срценца околу глава секогаш ко ке го видиш, колку и да е тешко да се скрие такво нешто. Ако си како мене пак, тешко тебе со криењето чувства :tmi: Времето ќе покажи дали сте еден за друг. Може вистина му се допагаш но му треба време да се среди. ее па не се и машките машини ко шо ги мислиме ние. :*

Thread Status:
Not open for further replies.