Se soglasuvam zavisi sto toj saka na primer, na decko mi naj ubav poklon bi mu bil pistol ili soni 3 .Taka da ti naj dobro si go znaes decko ti sto bi sakal.pozdrav4e
Убаво е да му подариш некој убав парфем, јас сакав тоа на дечко ми но он вели не имам не ми е потребен така да и ја сум сега збунета и незнам што да му купам, дајте некоја друга идеа? А и сувенири и фигури и слики во рамки се има немам веќе ни една идеа во главава.
мислам дека е најдобро да му купиш нешто што ке му остане за подолго да се сеќава на тебе. Пр белегзија, часовник, ланче, некоја книга и да му напишиш посвета - ако чита книги. Поздрав
Vo pravo ste za toa sto saka hobi i sl. ali zaedno sme 3 godini i veke najiskreno neznam sto inace go interesira tehnologija pa valjda ke bide nesto povrzano za toa ... taka da fala vo sekoj slucaj
Што ќе подарите на најблиските за Нова Година? Што планирате да подарите на најблиските ( на мама, тато, дада, бато, дечкото, сопругот, децата.... ) за Нова Година, и што најчесто ви подаруваат најблиските ?
Со дечко ми секогаш си исполнуваме желби за новогодишен подарок. Последниот пат добив play boy парфем