Обувки од Кристијан Лоубутин Чевливе од Кристијан Лоубутин ептен ми се симпатични. Црните салонки ми се онака нај.
Обувки од Кристијан Лоубутин Колекцијата Louboutin Calypso e свршавање И оние со нитни мхм A и патичињава се топ! И овие мхм А има некои ужасно ужасно грди се, кичести, превисоки, еден модел коњски беше баш коњски ко копито или некои со светки циркони шутка пром. Има модели од совршенство до срање кое се продаваат само зашто имаат црвена внатрешност и знакче Лобутин. Воедно на интернет често читам коментари за нивната неудобност Сепак за 99,9% од моделиве имаме копии кои може секој да си ги дозволи. Иако има на распродажби и оригинални за 150-200 долари стари неколку сезони. Кои за американски стандард кои ги печалат обичните граѓани и за 4 дена, значи може да си ги дозволат повеќето
Обувки од Кристијан Лоубутин Лобутинки кои ама ич не ми се бендисуваат се оние во розова боја. Бидејќи на сите Лобутинки ѓончето им е црвено одоздола, со розевото во комбинација ми доаѓа да си повратам Спојлер
Обувки од Кристијан Лоубутин Мене па баш ми е гајле за ѓонот. Полудеа жениве да им` е црвен ѓонот на чевлите, демек некој ќе помисли Лобутин се. Сликиве на памет ги знаеме сите женски мислам, мене ме интересира цена на пар вакви лепотици. Мислам дека околу 300 еу беа најевтините или така нешто. Мерак имам да си заработам барем еден пар. Од пообичните, неќам со нитни и циркони и слично.
Обувки од Кристијан Лоубутин Па да одприлика 300 евра се најефтините можни, а за другите можеш да си разгледаш на сајтов. http://www.net-a-porter.com/Shop/Design ... bbcid=2625