Па феминки дали се сеќавате од колку години почнавте да се бањате сами, т.е да ја заклучувате вратата од купатилото илити бањата? И дали се сеќавате на мигот кога ви дојде таа мисла дека веќе сте доволно големи и од денес се бањате сами. И каква беше реакцјата на вашите родители, т.е мајкави идејќи обично мајки ги ањаат децарта. ели?
Јас од 9 години почнав да се бањам сама и да ја заклучувам вратата од купатилото. Инаку, уште немам менструација.
Јас се бањам од 7 години сама и јас немам менструација али ти во многу теми си пишувала за влошки какви користиш и слично зошто лажеш ?
Јас пишував во темата секојдневни влошки, а тие се наменети за белото прање и слично, а не пишував конкретно во темата влошки за менструација. Така да најди си сигурен доказ за следниот пат да ме обвиниш срцка. Ти пропадна во вода овој начин за да ме наместиш дека лажам! Хахахахаххаахахаа. Спојлер Се извинувам за офф топикот ама дрим гирл го почна муабетов дека лажам, а јас на тоа морав да се одбранам.
6 или 7 години таму некаде... Само паметам дека кога прв пат се бањав сама се бањав цели 2 часа и цела бања беше поплавена после мене... Таа случка никогаш не ја заборавам
од 5 годинки, бев приморана да идам на турнеа(прва) а мама не иде и морав сама да пробам..леле ми текнува и се јавив на мајками и и плачев на телефон п.с топла вода во цел хотел снема