Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Опасни врски (Relaciones peligrosas)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од CrazyGirl15, 11 декември 2019.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.366
    * Не видов ваква тема , а серијата е доста интересна и поинаква од другите , ако има ваква тема , или на некој начин е " вишок " , нека се пресели во канта :D * .

" Опасни врски " е Америчко-Шпанска серија ( се користи и англиски јазик ) , која ги доловува врските кои на некој начин се забранети ( истополови , врска помеѓу професор и ученик .. ) .

Училиштето каде се одвива дејствието има многу строги правила и принципи , кои и покрај многуте казни , се прекршувани од учениците , а неретко и од самите професори . Се тоа ќе трае , додека еднна од професорките не забремени со својот 17 годишен ученик ...

Јас ја гледав еднаш одамна со сестра ми ( тогаш ја имаше со превод на српски , сега не можам да ја најдам со превод ) , така да доколку разбирате шпанглиски , топло ја препорачувам :nod: . И доколку знаете каде да ја гледам со превод ( разбирам јас по малку шпански , ама не доволно :$ ) би ви била благодарна да споделите линк со мене . Благодарам однапред :* .