iskreno kazano vi zaviduvam , jas nemozam da go pravam toa , gadno mi e , a i neznam kako da go nadminam pa zatoa i nesakam mene da mi go pravi partnerot drugo sto saka moze, ama toa neeeee
go pravam i mi go pravi toa megutoa ne mi e bas najubavo cuvstvo,sepak ponekogas znae da bide fenomenalno
Go sakam oralniot,posebno 69. Neverojatno e 4uvstvoto koga gleda6 deka ti nekogo go vivnuva6 vo oblaci a istovremeno i ti si samata vo oblaci
zenski kazuvajte deckomi saka da imame oralen ama mene mie sram sakam da go zadovolam ama neznam em mie sram am gadno .a i toj saka da mi ja lize ama mislam deka e gadno neznam mislam deka nema da mu bide ubavo i kje se osekjam glupavo pisete plz
Ако сакаш да пробаш пробај, не сум имала орален секс за подобро да те советувам, ама ако тој одржува хигена нема проблем. Но ако не си сигурна, немој, тој ќе те сфати, така можеш само да се предадеш самата себе.
da prviot pat e sekogas taka ,se cuvstvuvas glupavo i misles deka sekoj moment ke povratis,no podocna ne e taka.Inaku ne se sekiraj za oralniot ne e tesko,samo sledi go partnerot
Jas baz uzivam u oralen seks pogotovo koga znam deka i na partnerot mu e prekrasno... ama se razbira deka toa si e individualno i mislam deka ako ti e gadno ne treba da go pravis toa,a i partnerot treba da ima razbiranje.
AJ LUGJE JAS PROBAV I SUPER E.TOJ BESE PREZADOVOLEN A JAS BEV SREKJNA USTE KOGA GO GLEDAM TOA ZADVOLSTVO NA NEGOVOTO LICE I MILO MIE STO SE BESE DOBRO.I TOJ SAKASE MENE DA ME ZADOVOLI NA ISTIOT NACIN AMA JAS NE MU DOZVILIV NE DDEKA NE SAKAM AMI ZATOA STO MISLAM DEKA CE MU BIDI GADNO.SO MISLITE DALI E UBO KOGA VI JA LIZI?DALICE OSETI NESTO NE UBAVO NEKOJA MIRIS ILI NESTO SL.A ODRZUVA HIGIENA NA MN VISOK STEPEN.VE SAKAM SRCKI
Znaci vie ste od onie sto koga imaat seks samo lezat, ke rasirat noze, i tolku. Kolku ste ograniceni.
Za pogolemo zadovolstvo vo seksot treba da se eksperimentira,da se vnesuva nesto novo,ako dvajca se sakaat nemoze da bide gadno,sega nemislam da se kacat na plafon hahahha,ama treba se da se proba ,kako na vidot na seksot taka i so nekoi noviteti mislam na vibrator,kuglici,,,,,,,,,,,,, toa e osvezuvanje i pogolemo zadovolstvo,ana samo klasika,aj kaci se ti pa posle aj on i tolku,,,,,,