Ја има гледано некој серијава? Вреди да се гледа или? Гледам добра спојка на глумци се, вака чил и лабава личи, само да не е од тие крајот што им е зезнат. Ми се свиѓа и што е кратка, не ја влечеле многу со епизодите. Не знам многу за содржината што да пишам, најава само видов и нешто прогуглав, некој ако има гледано, нека пише. Ada Masali и е оригиналниот наслов.
Кога чув во друга серија за оваа, мех си реков.Не ми се виде ко интересна. Чисто ради глумците ќе ја погледнам.
И мене ми се допадна првава епизода. Онака лабава и летна серија, не е лоша. Ми се допаѓа островот каде што е снимано.
Секој ќош се гледа.Намерно за туризам. Ама, стартот глуп.Одма некаква тајна и идење на онакво место со отворени чевли и тоа на штикли.
Клише ко сите rom-com серии/филмови мора да се некои сцени. Али да островот ме примами да гледам. И глумецот, многу го сакам.
Мене ми се допадна првата епизода.Леле па до толку се разнежив.И кога го видов бакнежот Колку епизоди ќе има?
Убаво ќе беше место викенди да ја даваа вака од понеделник до петок. Ќе ја влечат вака предолго, а таман ќе беше за цело лето да ја емитуваа вака во работни денови.
доколку се емитуваше секој ден, ќе завршеше за 1-2 месеци, а вака они сакаат да ја влечат по 5 месеци