1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Очекувања и планови во Новата година

Дискусија во 'Слободно време' започната од Snow-Queen, 2 јануари 2012.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.006
    Се спремавме за НГ,....ја дочекавме,.....еве ја почна да тече Новата Година....,но кои се вашите очекувања и планови во неа?

Покрај оноа стандарднотот,радост,љубов,здравје,среќни мигови со семејството и дечко ми.....
    Во 2012 очекувам, лесен тек на факултет и мнооооогу одлични настапи резултати,напредок во спортската кариера, и Олимпијада Лондон 2012.

2. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    880
    Јас планирам да му се приближам некако и да му кажам дека ми се допаѓа, ако тој не го направи тоа пред мене :)

3. Brojce

Brojce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    19
    Планирам да си ја довршам стихозбирката фино лепо да си ја издадам за некој месец а планирам и да ослабнам едно 8-9 кила до лето :D
    Очекувањата се сосема подруги..
    Очекувам многу работи.Сакам годинава да ми биде подобра , посреќна од минатата.Очекувам да се средат работите да си дојдат на место и да си немам виќе проблеми со некои личности,другото ќе си дојде само :) Сега за сега само тоа , ќе се трудам да си ги реализирам и оние ситници се да си биде на место :)

4. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.390
    Допаѓања:
    4.934
    :!:
    Очекувам да испадне дека Маите биле во право, па да дојде крај на светот. :devil:

....Ама тоа е при крај, така што претходно планирам да дипломирам, па и работа здравје. 8)
    И да си најдам дечко-не шо годе, туку асален некој, eптен како за мене. :angel:

5. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Да добијам две здрави и живи бебушки :l: :l: :l: :l: :l:

На Barbie07 и Nicegirl1221 им се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.834
    Допаѓања:
    4.859
    Сакам само здравје.А се другото ќе си дојде по себе.
    Добро ајде ќе си почнам вака прво очекувам да продолжам да глумам и во наредните претстави што ќе се спремаат во Аматерскиов театар.А планирам да си ги поправам оценките,па дај Боже на крај година да си поминам со сите 5 :D

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.006
    Што очекувања имате и планови за 2015?

8. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    937
    Јас за 2015-та година имам очекувања и планови како,впрочем и секоја година,да напредувам во себеспознанието лека полека,но сигурно напред и само напред за да постепено си го средам животот и мојата емотивна состојба!Да бидам економски и емотивно независна!И да имам добро здравје!:)

9. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    287
    Допаѓања:
    86
    Во оваа нова 2015-та имам очекувања успешно да ја поминам државната матура со оценки кои што ке ми помогнат успешно да се запишам на факултет,што впочем е и мојот најголем сон.Очекувам дека добро ке се снајдам на факултет после уписите и дека добро ке ми тргне годината.Очекувам да станам посамостојна и што е најважно да станам постабилна на емотивен план,и секако како и секоја година очекувам да имам добро здравје и многу многу среќа и успеси на различни полиња од животот.
    А плановите за 2015-та година се следниве:Да си пронајдам стан во кој што ке можам да престојувам за време на студирањето со прифатлива цена,планирам да променам фризура и начин на облекување т.е да почнам од почеток - да се отселам од ова место каде што сега живееам и да продолжам со нови луге и нови пријателства.

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.006
    Jaс очекувам да се вратам во форма со kg

11. Sfera

Sfera Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2014
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    2.416
    Очекувам да магистрирам (ако конечно се свестам дека треба малку да се ангажирам околу тоа, најверојатно Дедо Мраз нема да ми пушти низ оџак изработена магистерската теза)(facepalm)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.170
    Очекувам и се надевам мајка ми да се пензионира па да има кој да ми ја чува малата, потоа очекувам се да помине во ред со доградбата на зградава и да си изреновираме дома баш онака како што треба.
    Планирам да си најдам работа во струка за од септември, а малата ако не ми ја чува мајка ми, тогаш планирам градинка.
    Сега за сега ова се тие "груби" планови на кои се надевам дека ќе се остварат :)

13. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.316
    Da se vrati cenata na naftata na $113bb, pa da si najdam top rabota.
    Se izvinuvam na onie koj mojata zelba silno ke gi pogodi.

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.557
    Допаѓања:
    21.056
    Дека и оваа година здравјето ќе ме служи.
    А за другото, како навее ветрот.

А да, се надевам на самостојност и бистар ум...
    но само со првово би била задоволна.

Не сум по големите очекувања, ретко носат нешто ... големо.

Последна измена: 10 декември 2014
    На Lella и senza.parole им се допаѓа ова.
  15. Nicegirl1221

Nicegirl1221 Нов член

Се зачлени на:
    10 декември 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Daj boze <3

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.445
    Стабилна работа на долгорочно, или да продолжи моменталнава, но во појако темпо.
    Убав (и заслужен) одмор на лето, по можност во земја со ориентален стил.
    Полирање на ситниците што се’ уште ми предизвикуваат психички немир.
    И, здравје, можда и нова љубов... Мина извесно време од последната, во меѓувреме се’ што се појави беше несериозно и базирано на авантура, па затоа баш би било убаво да се појави некоја нова, кога најмалку ќе очекувам, и да ми го преврти светот за 1080 степени... така барем било досега. Yeah... I'd like that... :lol:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.709
    Допаѓања:
    59.958
    Да се омажам во Америка.
    :rofl::rofl::rofl:

Шала на страна, планирам сега во првите две-три месеци мала прошетка низ Европа, здравје да ми дадат виза летото повторно ќе одам преку барата... Очекувам таму да прошетам и планирам да останам што е можно повеќе. Дури и би продолжила виза ако можам, што подолго тоа подобро. Не се брзам со дипломирање, немам досега паднато на испит и да завлечкам некој предмет нема да биде воопшто страшно. Па здравје понатаму, мада што ако сакам да одам на магистерски во странство ќе мора да имам една геп година измеѓу.. сигурно ќе подработувам нешто.

А да, сакам да положам за возачка во 2015. Нема смисла веќе вака...8)

п.с. @Snow-Queen баш помислив дека си ослабена на сликата кај што го паткаш синчето. Не се оптеретувај многу многу. :D

На ozbilnazena, Snow-Queen, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.721
    Од 2015 очекувам стабилна работа по струка, нова љубов и многу здравје.
    Емотивна стабилност, наивност, смиреност и трпение се работи кои долго време успевам да ги средам и контролирам, но тешко ми оди, па се надевам дека 2015 ќе ја започнам како поцврста и постабилна личност и нема да ги правам истите грешки.
    Како и секоја година, така и во нареднава очекувам некое кило плус и добивање идеална тежина. :D

Кога сме кај плановите, би сакала работно место во друг град и самостоен живот. И на тоа работам веќе подолго време, па очекувам во текот на 2015 година да се реализира овој план и конечно да ми се исполни оваа желба.

Најважно од се` ми е здравјето и среќата на моите. Се надевам дека преку цела година ќе бидат здрави, живи, насмеани и горди на своите деца.

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.748
    Па очекувања немам некој големи. Можам само да се надевам дека цела фамилија ќе преземе иницијатива да сме барем на една иста адреса, ако не за друго. Планови, па имам многу. Најпрво планирам да си ги поправам оценките, да почнам да собирам пари, мислам дека татко ми планира да се преселиме во странство. Исто така планирам да почнам со собирање на книги. Сакам да си направам мала библиотека во собата. Планирам исто да се променам малце, и физички и психички. Планирам да ослабнам и да симнам барем едно 6-7 кила. Планирам да си ја скратам косата ептен кратко, но свесна сум дека ко чудак ќе сум гледана. И тоа ќе да е за сега :)
    Не ми се во план некој врски или некој посериозни работи, сметам дека сум уште малечка за такви работи.

20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.798
    Ocekuvanja?Ah se nauciv da nemam ocekuvanja.Samo zelbi.Ne sakam koga preterano se nadevam.Samo vo toj slucaj dokolku ne mi se ispolni nema da sum premnogu razocarana..Sepak sakam zdravje za maz mi i nasite familii..Za sebe si se razbira.i da uspeam da go donosam bebencevo..Se drugo zatoa potoa.