Патики/чевли за проблематични стапала

Дискусија во 'Мода и стил' започната од KittyAgnes, 1 мај 2024.

1. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2021
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    1.368
    Ве молам за помош и препораки! Се надевам дека е ок да имаме посебна тема за оваа работа, бидејќи знаеме дека во мк не е баш лесно да се најдат добри обувки по ок цени а камоли за проблематични стапала.
    Зборувам за тие што имаат кокалче, широко стапало, да сте по цел ден на нозе итн итн
    Во МК сите ми ги препорачуваат Скечерс, како супер избор за проблематични стапала ама искрено нешто посебно не ми се, а не ми се ни доволно удобни. Дајте некоја препорака за анатомски обувки

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.194
    Допаѓања:
    12.024
    И јас мислев да ти ги препорачам Скечерс, на изглед може нема да бендисаш ама за носење ги фалат, јас немам, моите дома носат и дете само во нив трча.
    Инаку за кондура, сандала, балетанка удобно, како во памук ногата, јас имам од Себо си купив кондур-сандала. Мајка ми има балетанки од нив. Поудобно нешто не сум носела. Нозете како во нешто меко да пропагаат, со леснотија се носат, буквално како боса да сум.
    Кожени се околу 3500 беа ама вредат за парите. На изглед не се нешто посебно ама јас одамна не барам обувка на изглед нешто фенси за секој ден.
    Погледни на страната, можеби нешто ќе бендисаш.
    Мене поудобни и од Бјана ми се, а Бјана ми се едни од поудобните модели дури и на штикла тие што ги имам.

На KittyAgnes и eliesaab им се допаѓа ова.
  3. KittyAgnes

KittyAgnes Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2021
    Пораки:
    917
    Допаѓања:
    1.368
    Фала за одговорот! Бев спремна да пробам анатомски обувки на медикус, ама ќе дадам предност на Себо (прв пат слушам за нив) Каде имаат продавница? Гледам локација Охрид ми дава. Од Биана имам еден пар високи и признавам ептен се удобни за посебни пригоди тие ги носам. Скечерс до сега имам купено 2 пати и секој пат нешо не ми штима. Уште еднаш фала мнг :l:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.194
    Допаѓања:
    12.024
    FB_IMG_1714997270881.jpg
    На фб ги барај Sebo Shoes и барај ги тие кожните означени се кои се кожени, мене ми се ептен удобни. Искрено не знам салони каде имаат јас два пати од интернет си нарачував.
    Да се дополнам еве ги моите

Последна измена: 6 мај 2024
    На Dilajla123, eliesaab и KittyAgnes им се допаѓа ова.
  5. Dilajla123

Dilajla123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2022
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    1.373
    Кожните во Себо им се од турската фирма Венус, истите ги имам од сликата.Многу се поудобни од Бјана и 3 години ги носиш со гаранција.Себо се баш во градскиот пазар во Охрид.
    Има и косовска стрна на фб што продава венус ,ама не знам колку е сигурни.

На anggell, eliesaab и KittyAgnes им се допаѓа ова.
  6. chaoswizard99

chaoswizard99 Активен член

Се зачлени на:
    27 април 2024
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    121
    Мене досега намногу ми помогнаа Nike Air Max Bolt....не верував дека ќе најдам патики во 2024 што немаат смрт, ама еве веќе 2 години ги носам. Да, сега на изглед не се нешто, за излегување зедов нови, ама старите немат попуштено во ништо освен изглед. Единствено што е скинато е малку мрежичката. Друго е здраво и не е ни пред кинење...и плус на вежбање ги носев. :D

На KittyAgnes и eliesaab им се допаѓа ова.