Jas ako gi susam vo masinata za susenje ne gi peglam deka ne gi guzva, ama beli alistenca tamu samo susam sto se pereni 60+ stepeni, inaku e 1god i skoro 4m i seuste se, osven corapite, peglam Jas i za nas se peglam, taka da zasto ne i za nego
Исто. Само прв пат кога ги перев ги испеглав и толку. Не сакав бебето да го правам нежно и до сега не сум имала никаков проблем. Може грешам ама така јас мислам.
Се' пеглав до 40 дена. После тоа само кошули и некои комплетчиња што се изгужвани. Секогаш кога ги перам алиштата на синко пуштам програм за дополнително плавење.
Се е испеглано, до лигавче. Само ме нервира дека не користам омекшивач па се крути дополнително алиштата.
A zasto ne koristis, kolkavo e bebeto? Jas od sam start koristam Ornel bel bebeski, ni chicco ne mu e ramen, preubavo nezno mirisa a bebe ima sovrsena koza na koja ni mleko za telo ne mackam cesto
Au jas nemozam da gi zamislam alistata bez omeknuvac Jas pa nekoe takvo mislenje vo glava imav, kat tad kje pocnev so omeknuvac, pa ako perev na pocetok bez omeknuvac da ne go naucev taka pa posle nezen da bide da mi se nafrli koga kje pocnam da koristam... i odma i alistata za od bolnica so omeknuvac..
И јад пеглам се и ден денеска. Има година и четири месеци скоро. За нас се не пеглам ама за него обавезно.
Јас за него сеуште се пеглам. За мене скоро ништо, мм сам си пегла па затоа не ми паѓа тешко пеглањето за син ми.
Од ќејф се живо испопеглав дури и постелнината Од кога ќе се роди принцезата не верувам дека баш се ќе пеглам. Инаку без омекнувач исто како да не ми се ни перени алиштенцата