A cinderella story е романтична тин комедија за Сем - Hillary Duff девојчето кое е "пепелашка" односно како мала ги изгубува родителите и живее со нејзината маќеа и полусестрите а работи во сендвичара Филмот вреди да се погледне http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/CHAD-ND-HILARY-a-cinderella-story-812457_266_400.jpg[img] [img]http://images.allmoviephoto.com/2004_A_Cinderella_Story/2004_a_cinderella_story_001.jpg
A cinderella story Лимонада филм, што би рекла. Типичен тинејџерски, ги тера младите девојки да фантазираат и сонуваат. Знам дека бев под имресии првиот пат кога го гледав, а подоцна редовно го даваа на SuperMovies. Хилари е многу мала тука, и слатка , а неизбежно е да се спомне и Chad Michael Murray што е пресладок!
A cinderella story Ептен така слатко филмче. И ме бендисува на крајот што вика дека СЕГА СЕ ЗАЕДНО, НО КОЈЗНАЕ? ТОА МОЖЕ И ДА СЕ ПРОМЕНИ. СЕПАК ИМ Е САМО ПРВА ГОДИНА НА СТУДИИ. А Чед е
A cinderella story Хилари Даф и не ми се допаѓа баш, ја имам гледано во неколку филмови, ама многу ми е лигава, некако пластична во глумата. Конкретно овој филм случајно го фатив еднаш на телевизија и го изгледав заради Чед Инаку се сложувам дека филмот е типично тинејџерски и такви ги има еден куп. Ама за тепање досада и фантазирање ваквите филмови се чиста петка
A cinderella story Значи филмот го обожавааммм )) го имам гледано 5-6 пати и не ми е досадно пак да го гледам.. дефинитивно е многу убав и романтичен
Јас денес го гледав филмот на едо(каналот),иначе не ми е прв пат да го гледам и многу ми се допаѓа филмот,а иначе и Хилари многу добро глуми сум ја видела како глуми и во други филмови.
Баш ТИН филм Го гледав одма кога излезе, и на тие години (14 имав) за мене филмов беше Се воодушевував!
И јас го имам гледано пред неколку години, баш кога излезе. Тогаш баш ми се допаѓаше. Лесно тинејџерско филмче.
Песната May angels lead you in од Jimmy eat world е преубава.Сцената кога Остин ќе ја бакне Сем на трибините и кога ќе почне да врне дожд
Филмов не е лош ама не е ни нешто посебно.интересно ми беше кога се врати од тоа маскембал ли што и да беше и стави кецела врз фустанот макејата да не ја..кара
Tипичен тинејџерски филм, онака лимонатка за опуштање кога имаш слободно време, малку романтики да си пофантазираш и то. Баш го гледав пред некоја недела на Едо каналот и онака е, слатко филмче. Само на крајот ми беше мило што така и се врати на маќеата на Сем! А за дечкото во филмов и да не зборувам, пресладок е иако не е нешто мој тип на машко ама ајде, проаѓа.
Филмот кој го одбележа мојот тинејџерски период,и со кој израснав На памет ги знам фразите Не баш реален филм,ама преубав во секој случај,со мн убави ликови (остиннннн ахххх )
Исто така има и Another Cinderella story Со Солена Гомез...исто така е поубав и поинтересен..гледајте го стварно е убав