Се мислев дали е рано за темава ама сепак заклучив дека не е. xD Кои се песните кои вас ви ја одбележаа 2021? Мене дефинитивно In my mind на John Legend и Alok. Не само што песната ми се допадна, се пронајдов во неа и се почувствував исто како во тој за мене посебен период, пред 2 години. Ежење. Би ја ставила и победничката евровизиска песна како можеби најслушана во евровизиската историја која општо побуди голем интерес и им донесе голема слава на Maneskin. Од нашава македонска музика слабо годинава. xD
Можеби само Zitti e buoni, друга баш никоја. Песни кои не се делат од толпата беа популарни оваа година. Дел од нив:
Албуми: 1. Chemtrails over the Country Club - Lana Del Rey 2. Solar Power - Lorde 3. Sour - Olivia Rodrigo од Адел само три песни ми се убави
According to Spotify: 1. Lana Del Rey - Chemtrails Over The Country Club 2. Lorde - Mood Ring 3. Charli XCX - Good Ones 4. Lana Del Rey - Wildflower Wildfire 5. Lana Del Rey - Blue Banisters 6. Lorde - Solar Power 7. DJ Snake, Selena Gomez - Selfish Love 8. Marina - Venus Fly Trap 9. Lana Del Rey - Tulsa Jesus Freak 10. Bebe Rexha - Sacrifice