It's that time of the year. Не знам точно дали треба да се постираат песни само од 2024 или општо песни кои вас ви ја одбележале оваа година... Па ајде да видиме, по кои песни ќе ја паметите оваа 2024?
Почнувам јас: Број 1, песна над песните оваа година, олицетворение на се добро што ми се случило годинава, моја нова омилена песна (леле без мајтап песнава на радио почна ко почнав да листам прејако ми е дека се појавува секогаш во правиот момент ) Sabrina Carpenter - Taste Број 2: The Weeknd - Dancing In The Flames Број 3: Lady Gaga, Bruno Mars - Die With A Smile (П.С. оваа ја предвидувам за на свадби понатаму, ама топ е ) Останати: The Weeknd, Playboi Carti - Timeless Sabrina Carpenter - Please Please Please David Guetta, One Republic - I Don't Wanna Wait Rose, Bruno Mars - APT Billie Eilish - Birds Of A Feather ЭВСЭ, FLOKI - Ворую алкоголь ТАЙМСКВЕР - Эхо Без Обид - Неверленд XOLIDAYBOY - Пожары
Годинава претежно слушав стари песни и откривав стари песни, не сум баш толку по новава музика. И претежно бев на ex yu цело време, така што песни што ми ја одбележаа годинава се
Јас ќе тргнам од On Repeat кои ми се на Спотифај зошто годинава слушав најмногу то + уше нешто. 1. Labor - Paris Paloma 2. Good Luck Babe - Chappell Roan 3. Espresso - Sabrina Carpenter (секое сабајле еспресото дур го пуштам си ја пеам, мислам дека ова животна песна ми е ) Honorable mentions: Watch The World Burn - Falling In Reverse Please Please Please - Sabrina Carpenter Flowers - Miley Cyrus As Good A Reason - Paris Paloma Rest In Peace - Dorothy In Your Room - Halestorm Beautiful With You - Halestorm Boyfriend - Dove Cameron Voodoo - King Diamond Memento Mori - Lamb of God Delirium - Lacuna Coil Sleeping With The Enemy - Butcher Babies Sole Survivor - Halloween Со душа чекам и Spotify Wrapped.
Песнава ми ја одбележа годинава, односно период - крај на јуни/почеток на јули кога ја бранев дипломската. Тие денови со песнава ми се љубов. Толку чувства ми буди, солзи ми доаѓаат до денес, а сигурна сум дека и во наредните години.
Леле секој ден рефреширам и провервам да не има понов апдејт. Мислам дека wrapped ми е хајлајт на Декември секоја година, иако лани не беше толку фенси за нас и имавме само плејлиста. Јас си знам колку се карав на чат.
Мене Spotify wrapped не ми е точно сосема. Ми изваде само песни што ги слушав на почетокот на годината повеќе, а од другите од после ни една не ми даде. Од овие тука што ги ставив ниедна. Толку долго го чекав и не ми ги исполни очекувањата.