Имево Пијалоци не требаше вака ама не знаев како.Сакам да солабнам 4-5кг ама не сакам да држам диета со храна и да пијам апчиња.Се разбира дека ќе ја намалам храната но не јадам многу сигурна сум дека најмногу ме здебели благото.Сакам да ми препорачате нешто што се пие и се слабее.Читав нешто со кисела вода,лимон,лук потоа цимет итн.Мислам дека повеќе би се осмелила да пробам да пијам нешто (не апчиња)отколку да имам некој посебен режим на исхрана.Затоа пишете за се што сте слушнале и прочитале или конзумирале а сте го пиеле,или не. Само пиење Пишете ако вие сте пробале и резултати.
Јас земав производи од Herbalife фирма која постои веќе 15 години а можеби и повеќе. ТОа се меша со млеко и има убави различни вкусови. Како прашак е цената се двужи накај 1500ден мислам дека беше и се конзумира 2 пати во денот ... значи стануваш сабајле пиеш ручаш што сакаш и коллку сакаш и вечерта повторно пиеш ... Јас за 3 недели ослабнав 5 кила и сега сум таман ... Ако сакаш повеќе информации пиши ми инбокс
Епа сеа ценатааа ... Собирај си пари малку скрати си го шетањето и ќе си најдеш ... Ти казав за една недела 2 кила симнав ... скоро 2и пол недели симнав 5 кила и сега не го земам више ради шо мислам дека е доста
Да не ве лажам кои беа состојките, ама тетка ми знам нешто сама си правеше и доста ослабна. Сега е доцна да и звонам, а можеби викендов и ќе ја видам, па обавезно ќе ја прашам и ќе ви пишам.
Имам слушнато од другарки дека се слабеело од вода со лажица јаболков оцет пола саат пред јадење. А мајка ми пиеше во 2 литра вода исцедени 6 лимони и тоа цел ден место вода да го пиеш. Ослабе за 2 недели околу 4 кила.
Како што ви ветив, прашав: тетка ми ми посочи дека функионира...е гадно да се пие, но се исплати. -секое сабајле штом ќе станете, во чаша вода ќе исцедите пола лимун, и ќе ја испиете (без никакви додатоци) -а секој ден пред ручек, во чаша вода ќе ставите лажичка јаболков оцет и ќе ја испиете
Секое утро пред да доручкувам и да пијам кафе, т.е. на гладно, пијам мала чаша млака вода во која е исцеден пола лимон. Тоа е за детоксикација на организмот, а ете и за слабеење било.
-Вода, вода, вода -Зелен чај (ги исфрла токсините) -Јогурт (ги чисти цревата) -Филџан вода со лажица јаболкова киселина -Алое вера сок -Комбуха -Сите овие продукти може да ги набавите скроз природни и да немате никаква штета по вашето здравје. Ем се ефтини, ем многу вредат.
Мислам дека темава е најсоодветна, вреди да се прочита а можеби и ќе помогне некому 2 непознати билки, които стопяват мазнините
Виното го забрзува метаболизмот, се разбира во умерени количини. Една чаша со ручек е доволно. Сок од цеден лимон со вода, без шеќер, може малку мед. Сок од домат со лук, магдонос и сол. Зелен и бел чај. Јас не би го пиела шејкот од хербалајф бидејќи има многу шеќери и соја. Башка цената , тие пари би ги инвестирала во соковник.
За ова со лимонот слушнав дека било ефикасно, ама ако прерасне во навика, т.е. ако се пие континуирано подолго време, може да доведе до оштетување на внатрешната обвивка на желудникот. Инаку јас не сум многу по мешавиниве, пијалоци ова она. Си знам, здрава исхрана и вежбање и секси тело не ти бега
Vo eden litar kisela iscedi dva limuni i pij vo tekot na denot, ako moze da ti podnese organizmot mozes i po tri cetiri da cedis, jas piev po 2-3 litra kisela na den i vo sekoj litar po 3-4 limoni, da bidam iskrena za dve nedeli oslabev 7-8 kila ama imav malku problemi so zeludnikot, sepak nisto strasno. Pozdrav
Четири лимони во вашето дневно мени ќе ви помогнат да ја вратите витката линија. Ако сте се здебелиле неколку килограми со оваа диета ќе изгубите четири килограми за две недели. Суштината на оваа диета е да се намали внесувањето на маснотии. Лимонот ќе ги топи килограмите, а истовремено ќе внесувате доволно витамин Ц. Диетата со лимон е добра и за кожата. Важно е да се напомне дека на ваков режим на исхрана не можете да бидете подолго од две недели. Менито е исто секој ден. ДОРУЧЕК Лимонада или чај со лимон и парче интегрално пециво. РУЧЕК За ручек јадете немасна храна, на пример пилешки гради, немасно телешко месо, а дозволени се и различни тестенини. ВЕЧЕРА За вечера препорачуваме супа, може и крем и бистра. Со супата можете да јадете зеленчук, месо, сирење или овошје.
наутро чаша вода со 1 лажица јаболков оцет, во текот на денот 2 шолји зелен чај, и 1 цитрон...ручек без леб, вечера салата најдоцна до 20 часот резултат гарантиран
Моментално сум на многу слична диета (да не речам ваква). Уште е втор ден ама не се оптеретувам многу затоа што немам ни премногу кила да сакам да ги ослабам, а несакам ни желудник да си расипам. Два три лимона дневно ми се таман. Имам само едно нешто да кажам: Среќа што сакам лимони! Сите околу мене собираат усни кога ќе ме видат, а јас си ги мцкам како ништо
И јас почнав да пијам вода со лимон, во литро цедам 2 лимони, неможам повеќе. Плус тоа се навикнувам и на повеќе од една чаша вода дневно, па така да одвај го пијам тоа литро Ама се надевам дека малку по малку ќе се навикнам да пијам и до 2 литри и дека ова со лимунов ќе ми помогне плус во топење на мастите