Дали досега некој имате пробано да се самозадоволувате со партнер/ката седнати еден наспроти друг и гледате очи во очи и мечтаеќи еден за друг а да не смеете да се допирате туку да копнеете за допир за зграпчување на телото едноставно до желба да се распарчете така кажано.....
Не,но би пробала ми звучи интересно т е примамливо.Сакам предизвик баш ме интересира како би се одвивало дали би останале само на тоа или не би издржале па би се флиле во акција.
Ме потсети на филмот 40 дена 40 ноќи. Се заколна без секс 40 дена. Она го гледа, он ја гледа..Очи во очи.Таа сета полна надеж. Не издржа срце машко јуначко па зеде една бела ружа и така ја галеше и дуваше ливче и така таа сврши. Исто ли е со прашањево или слично?? Да знам како да одговорам.
A da sigurno,ke se gledame nekolku min,barem 5 i posle akcija,ne bi mozela da izdrzam takvo nesto,premnogu surovo ebarem za mene,sakam AKCIJA vednas stom posakam
Мене ми се свиѓа ова, креира тензија. Сум пробала од тикток трендот да се гледаме очи во очи минута без да се бациме, ова као левел повисоко.
Абе ова ти е old school tantric eye gazing не нов тренд, ствараме тензија и после тоа преминување на главно, какво самозадоволување на страна, какви бакрачи.