Сурова приказна за два браќа кои по потрага по подобар живот со своите родители се преселуваат во големиот Истанбул. Судбината игра валкано и прерано ги остава без нивниот татко и мораат да продолжат сами по трнливиот пат кон подобра иднина. Емир е образован и сериозен, и се гледа себеси како успешен адвокат, а додека Игит е жесток и непоколеблив и ќе стори се за да го оствари сонот да стане моќен. Од двајца сосема непознати, ќе се претворат во луѓе за кои ќе чуе целиот Истанбул. Многу сплетки, одмазда, амбиција, љубов.. Приказната ми се допадна премногу, а актерската екипа е божествена. Не верувам дека некоја девојка ќе му одолее на шармот на главните глумци, се заљубив во Игит на прв поглед.. Серијата ми остави доста добар впечаток и ми го задржа вниманието во целост.. Во главните улоги се појавуваат: Kerem Bursin, Sukru Ozyldiz, Yasemin Allen,Sukran Ovali.. Серијата е причично нова и сеуште се снима, досега се снимени 6 епизоди можете да ја гледате на следните линкови: http://vbox7.com/collection:2076994?&page=4 http://www.natabanu.com/serija/pitanje-casti.html
Трае ли уште серијава,видов на натабану има 26 епизоди,како ти стои,интересна? Ама главниве момци ги обожавам,едниот е Керем од Чекајќи го Сонцето,а типот е лудило,секси до немајкаде. И другиов ми е познат,мила фаца е, ептен е кјут. Скептик сум за приказната,ама заради машкиве мислам вреди
Ќе почнела и кај нас на Сител после сто години. Колку каснат со емитување на некои серии. Одамна ја имам изгледано, но Kerem Bursin во серијава многу ми се свиѓа вака помлад, може чат пат ќе ја загледувам за него. Во серијата ликот негов не го сакав нешто многу ама убавината мора да му ја пофалам. И другиот глумец е исто добар, баш и супер улога тука имаше.
И јас затоа ја гледав. Многу добри глумци се избрани за цела серија. Штета што кратко трае, нема многу епизоди.
Емир ми е многу по вкус, можеби дека ми наликува на сопругот, а со улогата е уште посимпатичен. Турскиве актери што толкуваат главни улоги, ги бираат многу згодни...некогаш заради главниот актер си гледам серии
Ја отворив темава да прочитам што ќе се случува во серијата, а прочитав само пофални зборови за тоа колку се убави глумците Ај да не се жалам и јас почнав да ја гледам заради Игит
Spoiler Нема да се заедно. Со Емир ќе биде. Тој ќе се ожени со неа поради детето ама ќе се засакаат после.
Spoiler Со ниедна. Ќе умре за да ја заштити ќерка му и брат му од мафијата т.е од Хаки тој шо е главниот...
Spoiler Ќе се појави во следните епизоди тој Хаки. Дерја и Нихат ќе идат некое време ама нема да има среќен крај нивното, некоја епизода само ќе се заедно.
Токжј Хаки да не е оној црниот. Тажна серија ептен.... сега ја моментално сум опседната со Kerem Bursin скоро почнав друга серија да гледам со него.