prviot pat mi bese so bifsiot se sluci spontano veti deka ke bide samo peting a bez da me predupredi ( znaci ni verbalo , ni preku govor na telo ) me skina i pokraj toa sto vcecno ke me iritiraa taa situacija ima uste nesto , ne iskrvariv do momentot koga stignav doma , sto bese 2-3 casa podocna a toj ne mi veruvase deka mi e prv , zasto kako so kaza nikade ne videl crven carsav, devojki kazete dali krvarevte prviot pat ili jas sum edninstvena so vakov slucaj :roll:
Kaj site e razlicno...nekoi krvarat mnogu , nekoi malku , nekoi ic..jas imav krv 2 dena po red , i posle se bese ok
ni ja ne iskrvariv..... a da mu kazes na tvojot bivsi deka vrska si nema-prvo nema pojma okolu zenskata fiziologija a drugo- fraerot samo preku krv li moze da oseti dali na nekoja devojka i e prv ?! izvini ako mislis deka ima nesto uvredlivo vo porakava-ne mi e toa namerata
nemora da znaci deka mora da iskrvaris odma ili voopsto moze da ne iskrvaris.Mene mi potece krv utredenta,i toa samo edna golema kapka..
tuka totalno te poddrzuvam vo sekoj eden zbor ,,,a porakata e navredliva ama za nego ne za mene ,,sigurno bi go bolelo da go procita ova - no taa e vistinata coekot pojma nema od zensko telo , skroz si vo pravo
Како Прво Неможе да мисли дека не ти е прв бидејки првиот пат иде мн тешко, секој би заклучил дека ти е прв... А Прв пат немора да прокрвариш бидејки кај сите е различно така да не се секирај
Jas voopsto ne krvarev, zatoa sto ne ni bese toa oddednas tuku idese postepeno malku po malku. No mojot decko sto mi e sega soprug, nikogas ne se posomneval deka ne mi bil prv.
lele pa luge ja ic ne imav krv i za toa decko mi mislese deka veke sum legnala so nekoj drug pred nego
И мене воопшто не ми течеше крв, но мојот дечко знаеше дека ми е прв... тоа се осеќа нели? нема причина за да не ти верува. Но, мажите премногу му даваат значење на тоа прв пат па дури одат во крајности. Нека не ти верува ако не сака негов проблем не е твој. Твое да кажеш како што е за да ти е мирна совеста па другото е на него. Поздравче
i jas ne iskrvariv odma i ne na carsafot kako sto ocekuval i tvojot bivsi. Ne si edinsetvena i ako toj ne ti veruva, da znaes deka ne te zasluzuva, a i se slozuvam deka vrska nema od zensko telo i sto se se slucuva so devojkata i kako odat rabotite.
i kajmene nemase krv prviot pat i mislev deka nesto ne e vo red so mene duri posle nekoe vreme doznav deka toa e mnogu cesta pojava sosem e normalno da ne krvaris prviot pat!