Нема тема гледам за филмов Дали некој го следи од пред некоја ден почна да се емитува на Сител Мене баш од страт ми стана интересен
Како негов адвокат можи да ги дознава одма сите докази, да се гледа со него, да истражува. Како сестра на убиената не го можи тоа. Секако таа прва му поверува дека е невин. Спојлер: Таткото Жена му била болна а тој немал пари за нејзиното лечење. Го ослободил криминалецот а за возврат добил пари од него. Наместо него го осудил невин таткото на Џејлан. Поради чувство на вина им помагал на семејство на Џејлан.
И јас после 2-3 епизоди се вклучив и не ми е се јасно. Во што била вплеткана Инџи? За сега добро тргна серијава, ама има 90 епизоди, не знам како ќе се одвива проблиматикава, толку ли ќе се одоговлечи разврската.
Спојлер Продавала дрога. Спојлер Инџи била во врска со професорот, жена му вечерта ги начекала зедно и се тепале.
Спојлер: Убиецот Убиецот е колегата на Џејлин, адвокатот Енгин мислам се викаше. Тој бил заљубен во Инџи.
Глумецот што го игра таткото на Џејлин во секоја серија ме нервира. Све некои тешки простаци и сељаци игра. Инаку, серијава е врв. Доста тајни има.