za beleenje na damkite idealna kombinacija e maskata od kajsija i limon ili krstavica i limonov sok (ova moze i samite da si go prigotvite vo domasni uslovi so svezi proizvoni). Za beleenje na damkite isto taka isto taka i mlekoto i medot. Medot e poznata formula za obnovuvanje na kozata. =sok od kromid ili luk-vlijae na isceznuvanje na damkite predizvikani od sonceto. =aloe vera-nisto ne moze da pomine bez aloe isto taka e preubavo za damkite na liceto i ima mnogu rezultati vidlivi =ricinus- masloto od ricinus vlijae ubavo na kosata no pobavno od aloe verata probajte
добра маска за избелување на флеките е маска од магонос и млеко се сецка магдоносот и се прелива со млеко мала количина и се става да се вари, откако ке настане густа смеса (каша) се остава да се олади па се нанесува на лице и се остава да стои 20-30 мин.
епа зависи ама сигурно дека неможе од 2-3 маски да се видат резултати, ако редовно ја користиш маската ( секоја недела) би требало да има резултати за неколку месеци...
Pegi??? Mozebi ke gi iscisti i pegite, no vaka...Jas imav fleki temni fleki(ne od akni), si kupiv krem za pegi i fleki od Snezana kaj starata avtobuska stanica 550 den. liceto mi go napravi glanc. $ godini ja koristam epten e ubava .Probaj pa ke vidis. Odlicen krem
сакам да прашам, користење на маската секоја недела се мисли на еднаш неделно? или секој ден да ја ставам?
lice/fleki-i-dupcinja-od-akni-na-liceto-t198/90.html?hilit=%D1%84%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B8,%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B0%20%D0%BE%D0%B4%20%D0%B0%D0%BA%D0%BD%D0%B8 Инаку лимонот велат дека помагал при флеки на лицето
Мислам дека постојат домашни маски за дамиките.Има и со лимон и некој други состојки. Не сум пробала и не сум сигурна дали помагаат!!
NeoStrata за белеење на флеки, побарај ја има кај нас во Неурофарм. Секое лето ми се појавуваат флеки на лицето и покрај тоа што ставам 50ка фактор. За помалку од две недели редовно нанесување по неколку пати на ден, лицето ми е стакло. Нема поефикасно стредство за бришење темни дамки од сонце. За деца незнам дали е, треба да провериш. Поздрав
Не знам дали е ова правилна тема за прашањево. Но, сепак да ве прашам. Надусниците ги депилирам 7-8 години. Некогаш на козметичар, некогаш сама со ленти дома. Најчесто сама со ленти, во последно време. Последниве две години имам некое потемнување на надуснициве и сум постојано како со мустаќи. Дали знаете за некоја крема која може да помогне во врска со ова? За избелување на тој дел? Фала.