Здраво феминки. Пред 1 година ослабев многу и сега имам многу вишок кожа. Прочитав дека со употреба на рициново масло се затегнува кожата, па сакав да ве прашам каде можам да најдам такво масло. Дали го има во аптеките?
Јас на дедо ми му го зимав пред година дена од аптека од Штип.Провери,го има сигурно. А за ова за кожата,првпат слушам. Каде прочита?
На една британска веб страна прочитав. Рициново масло во комбинација со лимонов сок и многу помагало за затегнување на кожата
На една британска веб страна прочитав. Рициново масло во комбинација со лимонов сок и многу помагало за затегнување на кожата [ Dali ce mozit da mi kazish kako potocno go pripremas ricinovoto maslo so limonov sok ,kako go upotrebuvas,na odreden vremenski interval ili ? fala odnapred
Мислам дека кожата со никакво масло или течност нема да можеш да ја затегнеш. Тоа има посебни вежби, биди активна, вежбај па мислам дека само така можеш.
Dali ce mozit da mi kazish kako potocno go pripremas ricinovoto maslo so limonov sok ,kako go upotrebuvas,na odreden vremenski interval ili ? fala odnapred[/quote] Додаваш околу 5 супени лажици рициново масло и 1 лажичка лимонов сок, го промешуваш и потоа го нанесуваш на оној дел каде што имаш вишок кожа. Инаку јас кога почнав го употребував секој ден, ама сега почнав преку ден.
Донекаде можеби си во право, но не губам ништо ако се обидам. Инаку сите велат дека со вежбање ќе ја затегнам кожата, но не е така, при вежбањето се затегнуваат и обликуваат само мускулите, а кожата повторно си останува таква каква што си е. Можеби се затегнува неколку милиметри, но во овој случај јас имам многу вишок кожа. Еве вежбам веќе 4 недели па немам приметено ниту најмала промена.
треба да вежбаш многу повеке не само 4 недели.....и кожата се смалува имам другарки две што беа многу пуни но кога стигнаа со килажата до некоја нормала почнаа да вежбаат и тоа што им висеше почна да се повлекува и сега со нормална килажа за нивната висина и вежбање имаат топ тела.....